Πάσχα στη Βυζαντινή Οχρίδα

Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018 08:22
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στρούγκα – Μοναστήρι

Από 6 έως 9 Απριλίου

1η μέρα: Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΟΧΡΙΔΑ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07:00 μέσω Εγνατίας οδού (στάση για καφέ στο Αμύνταιο). Άφιξη στα σύνορα Νίκης, έλεγχος διαβατηρίων, στάση στο κατάστημα με τα αφορολόγητα. Επόμενη στάση στο Μοναστήρι (BITOLA) όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, και θα έχουμε λίγο χρόνο να περπατήσουμε στον μεγάλο πεζόδρομο της πόλης.  Συνεχίζουμε για την Οχρίδα περνώντας από μία θαυμάσια διαδρομή. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την επίσκεψη στο Βυζαντινό μοναστήρι του Όσιου Ναούμ (10ος αιώνας με Βυζαντινές τοιχογραφίες) όπου θα θαυμάσουμε το πανέμορφο τοπίο με τα πολλά νερά και το πράσινο. Στην συνέχεια μετάβαση στο κέντρο της πόλης για μια πρώτη γνωριμία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και αναχώρηση για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΧΡΙΔΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μαύροβο. Μία διαδρομή κατά μήκος του ποταμού μέσα από το φαράγγι της Ραντιστσα (38 χλμ. το μεγαλύτερο βατό της Ευρώπης) για το μοναστήρι Γιοβάν Μπιγκόρσκι και την λίμνη Μαύροβο. Καταπληκτική διαδρομή μέσα στην φύση. Γεύμα (ατομικά και επιστροφή στην Οχρίδα. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση στους χώρους του ξενοδοχείου. Το βράδυ θα μεταβούμε σε εκκλησία για να παρακολουθήσουμε την Λειτουργία της Ανάστασης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο Αναστάσεως, μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΧΡΙΔΑ «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ»

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για να γνωρίσουμε την Στρούγκα. Θα δούμε το μουσείο φυσικής Ιστορίας όπου είναι συγκεντρωμένα ζώα και πτηνά της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα έχουμε το γιορτινό Πασχαλινό τραπέζι. Ξεκούραση. Ελεύθερο απόγευμα στους εκδρομείς στο κέντρο της πόλης. Το βράδυ δείπνο με γλέντι στην αίθουσα του ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΧΡΙΔΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την περιήγηση της πανέμορφης πόλης. Θα επισκεφθούμε τις Βυζαντινές εκκλησίες της Αγίας Σοφίας, του Αγίου Κλήμη και θα δούμε το αρχαίο θέατρο. Θα περπατήσουμε στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια με τα πολλά μαγαζιά ειδών λαϊκής τέχνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Στάση για καφέ στην Φλώρινα. Άφιξη το βράδυ στην Κατερίνη

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 185 € κατ’ άτομο σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 60 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6 – 12 ΕΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
 • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* αστέρων
 • Πλήρης διατροφή (3 πρωινά, 3 γεύματα, 3 δείπνα).
 • Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας.
 • Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία καθώς επίσης και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
 • Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
 • Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
 • Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.
velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr