4ήμερη εκδρομή στην Τήνο

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 00:00 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Για την εορτή της ευρέσεως της Θαυματουργής εικόνας της Παναγίας

Από 28 έως 31 Ιανουαρίου 2018

1Η ΜΕΡΑ: ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΡΑΦΗΝΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 23.30. Με καθ’ οδόν στάσεις στα Τέμπη και στη Λαμία για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας.

2Η ΜΕΡΑ:ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ

Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη  στο νησί της Μεγαλόχαρης. Μετάβαση στον Ναό της Μεγαλόχαρης για προσκύνημα. Στο Ιερό Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης θα δούμε το Ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και την σπουδαία πινακοθήκη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στις 15.00 παρακολούθηση της Περιφοράς της Αγίας Εικόνας με πλήρη εκκλησιαστική τάξη και τέλεση Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ στις 22.00 παρακολούθηση της Ιεράς Αγρυπνίας στο Ιερό Ναό της Ευρέσεως. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ-ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ  

Μετάβαση στον Ναό της Μεγαλόχαρης για προσκύνημα και παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Περνώντας από τα όμορφα χωριά Σκαλάδος, Κάμπος, Κάρδιανη, Υστέρνια καταλήγουμε στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Επίσκεψη στο σπίτι και στο μουσείο του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και χρόνος ελεύθερος για ένα ωραίο καφεδάκι στην κεντρική πλατεία του χωριού με τον αιωνόβιο πλάτανο. Επιστροφή στην Τήνο. Το  μεσημέρι παρακολούθηση της λιτάνευσης της Αγίας εικόνας στην πόλη και την επιμνημόνευση δέηση στους τάφους των Κτητόρων του Πάνσεπτου Ναού και του Ιερού Καθιδρύματος. Το απόγευμα παρακολούθηση του εθίμου «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ», όπου αναβιώνει η αθρόα προσέλευση των Τηνιακών από κάθε γωνία του νησιού με τα αναμμένα φανάρια στα χέρια για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας. Η φιλαρμονική του Δήμου, οι μαθητές Δημοτικών Γυμνασίου και Λυκείου, αλλά και μικρά παιδιά καθώς και μεγάλοι κάθε ηλικίας κρατώντας από ένα Φαναράκι με πολύχρωμες διαφανείς μεμβράνες ξεκινώντας από την Παναγία και περνώντας από τα στενά δρομάκια ψάλλουν εμβατήρια σχετικά με τη μεγάλη αυτή γιορτή της Τήνου. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινό. Μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Κατερίνη. Με καθ’ οδόν στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 140,00€ το άτομο σε δίκλινο  ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 35€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Την μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Θάλεια στην Τήνο
  • Πρωινό
  • Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα σε οικονομική θέση
  • Μεταφορές –περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής  ευθύνης 
  • Φ.Π.Α.
  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας στο νησί

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Εισόδους μουσείων, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.

Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης  έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ημερήσια εκδρομή στο νομό Δράμας »