Σύρος - Τήνος

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 00:00 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από 16 ώς 19 Σεπτεμβρίου

1η μέρα: 

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 09.00.  Δια μέσω Εθνικής οδού Κατερίνης, Λαμίας, Αθηνών και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό, καφέ, ξεκούραση καθ’ οδόν φθάνουμε το απόγευμα στη Ραφήνα.  Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για Τήνο.  Άφιξη στο νησί μετά από μία θαλάσσια διαδρομή 3 ½ ωρών περίπου.  Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, ελεύθερο βραδινό.  Διανυκτέρευση.

2η μέρα: 

Μετά το πρωινό  αναχωρούμε για την Ευαγγελίστρια της Τήνου, το ναό της Μεγαλόχαρης.  Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας. Στη συνέχεια ξεκινάμε για την περιήγηση του  νησιού.  Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (θα δούμε το Ησυχαστήριο, το ναό της Αγίας Σοφίας, την κάρα της και την έκθεση εργοχείρων). Κατόπιν περνάμε από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Ιστέρνια Στάση για καφέ, και επιστροφή στη Χώρα. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για Σύρο. Άφιξη και αναχώρηση για τον Γαλησσά όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η  μέρα:

Μετά το πρωινό  ξεκινάμε για την περιήγηση του νησιού.  Θα θαυμάσουμε κάστρα, φρούρια, πανέμορφες εκκλησίες, γραφικά χωριά, γαλάζιες παραλίες.  Περιήγηση στην πανέμορφη Άνω Σύρο.  Θα θαυμάσουμε την Μητρόπολη των Καθολικών (Σαν Τζώρτζιο) καθώς και τα μοναστήρια των Ιησουιτών και των Καπουτσίνων.  Θα επισκεφθούμε το σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη.  Συνεχίζουμε για το Βροντάδο (συνοικία των Καπεταναίων).  Χρόνος ελεύθερος για φαγητό (προαιρετικά).  Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Ξεκούραση, βραδινό ελεύθερο.  Προαιρετική διασκέδαση.  Διανυκτέρευση.

4η  μέρα: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το κέντρο της Ερμούπολης, πρωτεύουσα του νησιού.  Θα θαυμάσουμε τον Άγιο Νικόλαο, το θέατρο Απόλλων (μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου), το Δημαρχείο, την Παναγία  Καρδιανή.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, παράδοση δωματίων, ξεκούραση και επιστροφή στο κέντρο της πόλης.  Ελεύθεροι μέχρι την ώρα της επιβίβασης για Πειραιά.  Δια μέσω Εθνικής οδού Αθηνών, Λαμίας και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε το βράδυ στην Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 190 € κατ’ άτομο σε δίκλινο και τρίκλινο δωμάτιο  

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:  60 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Ξενοδοχεία  επιλεγμένα από το γραφείο μας.
  • Πρωινό.
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας
  • Εισιτήρια φερυ-μπωτ  ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟ-ΣΥΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ σε οικονομική θέση.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Δεν περιλαμβάνει επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

               

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες, χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό, πάντα προς όφελος των εκδρομέων.

Στα τρίκλινα δωμάτια το τρίτο κρεβάτι είναι συνήθως πρόσθετη κλίνη  (ράντσο), επειδή στα πιο πολλά ξενοδοχεία δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια από κατασκευής.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr