Μπάνσκο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 09:07

27-28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

1η μέρα

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00. διέλευση συνόρων Προμαχώνα στάση για λίγη ώρα στο κατάστημα με τα αφορολόγητα είδη. Κάνοντας μία στάση μίας περίπου ώρας στο Πετρίτσι αναχωρούμε για το Μπάνσκο.  Διασχίζοντας μία θαυμάσια διαδρομή άφιξη νωρίς το μεσημέρι στο χωριό Μπάνσκο, το οποίο είναι κτισμένο στους πρόποδες του βουνού Πίριν και που τα τελευταία χρόνια λόγω του χιονοδρομικού κέντρου αναπτύχθηκε τουριστικά.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση του καθενός.  Μπορούμε  να χαρούμε τους χώρους ξεκούρασης του ξενοδοχείου, το γυμναστήριο τη Σάουνα την πισίνα να κάνουμε μασάζ. Επίσης μια βόλτα στα δρομάκια του Μπάνσκο να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το χιονισμένο βουνό ή ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας.  Το βράδυ προαιρετικά μπορούμε να διασκεδάσουμε σε κάποια ταβέρνα με παραδοσιακή μουσική.  Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν σκί, οι υπόλοιποι μπορούν να επισκεφθούν την εκκλησία της Αγίας Τριάδος πολύ παλιά εκκλησία στο κέντρο του χωριού και να περπατήσουν στα δρομάκια του παλιού χωριού. Το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή κάνοντας μια στάση για καφέ στο Σαντάνσκι. Άφιξη στην Κατερίνη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   65,00 Ευρώ το άτομο σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  20.00 Ευρώ

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό.
  • Τις παροχές στο ξενοδοχείο όπως πισίνα, γυμναστήριο κ.λ.π.
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής-επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Επισκέψεις στα μουσεία, τα φαγητά και τα ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
  • Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.

Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:  Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης  έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.