Πρέβεζα - Παξοί - Λευκάδα- Ζάλογγο - Πάργα - Σύββοτα

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 09:07 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ανάμεσα στην Πίνδο και το Ιόνιο πέλαγος, η Ήπειρος, τόπος καταγωγής επιφανών ευεργετών και ανθρώπων των γραμμάτων και τεχνών. Επιβλητικές οροσειρές, μοναστήρια, εκκλησίες, τοξωτά γεφύρια, παραδοσιακά χωριά συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το μεγαλείο της φύσης με την ανθρώπινη δημιουργία.

1η μέρα:   Κατερίνη – Πρέβεζα 

Αναχώρηση ώρα 07:00 από το γραφείο μας και δια μέσω Εγνατίας οδού (κάνοντας στάσεις καθ’ οδόν περιφερειακά) φθάνουμε στην Πρέβεζα δια μέσω της κοιλάδος του Λούρου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ θα κάνουμε μια γνωριμία με την όμορφη πόλη. Μέσα στην πόλη υπάρχουν τρία κάστρα και οχυρωματική τάφρος όπως και πολλά διατηρητέα κτίσματα, ο παραλιακός πεζόδρομος, το ιστορικό κέντρο με τα πλακόστρωτα σοκάκια και τα παραδοσιακά σπίτια. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται και το φρούριο του Ακτίου όπως και το κάστρο του Παντοκράτορα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση

2η ημέρα: Προαιρετική κρουαζιέρα Αντίπαξοι-Παξοί

Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική κρουαζιέρα στους Παξούς. Άφιξη στην γραφική Πάργα με το ιστορικό κάστρο της και το νησιώτικο χρώμα της. Εκεί θα επιβιβαστούμε στο ναυλωμένο καράβι (ατομικά έξοδα) για να κάνουμε την ημερήσια κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Πρώτη στάση στους Αντιπαξούς για μπάνιο περίπου 40 λεπτά. Συνεχίζουμε για τους Παξούς γα να δούμε από κοντά τις περίφημες σπηλιές που βρίσκονται στο δυτικό μέρος του νησιού. Το μεσημέρι στάση στην πρωτεύουσα του νησιού το Γάιο για φαγητό και το απόγευμα αναχώρηση για την επιστροφή γοητευμένοι από την εμπειρία της κρουαζιέρας. Αποβίβαση στην Πάργα και μετάβαση στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Ελεύθερο βραδινό, διανυκτέρευση. (όσοι δεν ακολουθήσουν στην κρουαζιέρα θα έχουν την ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση, κολύμπι ή ότι επιθυμεί ο καθένας να κάνει.

3η ημέρα: Πρέβεζα-Π.Φανερωμένη (Λευκάδα)-Ζάλογγο-Γιάννενα-Κατερίνη

Πρόγευμα και αναχωρούμε για την Λευκάδα. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε την Ι. Μονή της Παναγίας Φανερωμένης, που αποτεφρώθηκε από πυρκαγιά το 1886. Το σύγχρονο μοναστήρι σε όμορφη τοποθεσία, με μοναδική θέα, αποτελεί το θρησκευτικό κέντρο της Λευκάδας. Συνεχίζουμε για τον ιερό βράχο του Ζαλόγγου. Ιστορικός τόπος θυσίας, όπου τον Δεκέμβριο του 1803 οι ηρωϊκές Σουλιώτισσες, καταδιωκόμενες από τους άνδρες του Αλή Πασά, μετά την πτώση του Σουλίου προτίμησαν να πεθάνουν ελεύθερες, πέφτοντας από τον βράχο. Επόμενη στάση μας τα ιστορικά και γραφικά Γιάνεννα στην θρυλική λίμνη Παμβώτιδα. Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο με τα εμπορικά καταστήματα, τα όμορφα κτίρια, καφέ και εστιατόρια που στολίζουν την σύγχρονη πόλη. Το απόγευμα ξεκινάμε για την επιστροφή μας στην Κατερίνη αφού κάνουμε την τελευταία μας στάση στα Γρεβενά (περιφερειακά) .

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   135 € κατ' άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:   40 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ:     €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές περιηγήσεις με ιδιόκτητο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Πρέβεζα ή περιοχή (Hotel Margarona Royal ή παρόμοιο).
  • Πρωινό.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστική - επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό (την προαιρετική κρουαζιέρα στους Παξούς ).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό, πάντα προς όφελος των εκδρομέων.

Στα τρίκλινα δωμάτια το τρίτο κρεβάτι είναι συνήθως πρόσθετη κλίνη επειδή στα πιο πολλά ξενοδοχεία δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια από κατασκευής.

Η ημερήσια απασχόληση του οδηγού δεν πρέπει να ξεπερνά τις 12 ώρες από την εκκίνηση του μαζί με τις στάσεις και τα κενά, βάση της τελευταίας ταξιδιωτικής οδηγίας Ε.Ε.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση σν υπάρξει πρόβλημα είτε στην συμμετοχή(μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ' εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βαρκελώνη Σαμοθράκη »