5ήμερη εκδρομή σε Βουδαπέστη - Βιέννη με την ΑΕΚ

Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 09:07

ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 

1η & 2η μέρα:ΤΡΙΤΗ -ΤΕΤΑΡΤΗ 5& 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Αναχώρηση 22.00  από 19ης Μαϊου ( μπροστά από το FAMILY ) για τα σύνορα Ευζώνων.  Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή περνώντας από Σκόπια και Βελιγράδι (περιφερειακά) φθάνουμε στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το μαργαριτάρι του Δούναβη, την Βουδαπέστη.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Λίγος χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση , βραδινό φαγητό και θα κάνουμε την πρώτη γνωριμία με την πόλη και την προαιρετική κρουαζιέρα στον Δούναβη.  Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΕΜΠΤΗ  7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης.  Θα δούμε την Πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο της Δημοκρατίας με τα καλοδιατηρημένα κτίρια και το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο.  Έπειτα θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων.  Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Από το λόφο του Γκέλερτ θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλλα.  Λίγος χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Στη συνέχεια αναχώρηση για Βιέννη.  Άφιξη στην πόλη του Μπαρόκ και του βάλς.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα AUSTRIA WIEN – AEK (όσοι δηλώσουν), οι υπόλοιποι ελεύθεροι στην αυτοκρατορική πόλη.  Διανυκτέρευση.

4η μέρα:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  ΒΙΕΝΝΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ-ΚΕΣΚΕΜΕΤ

Πρωινό και αναχώρηση για την επίσημη ξενάγηση, περιήγηση της Βιέννης.  Θα θαυμάσουμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε, του Ευγενίου της Σαβοΐας, σήμερα γκαλερί και Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης.  Θα περιηγηθούμε με το λεωφορείο στην περίφημη Ρίνγκ Στράσσε (δακτύλιος του ιστορικού κέντρου), όπου θα δούμε το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό θέατρο, την Όπερα, τους Ναούς του Καρόλου του Βορομαίου και την Φότιφ Κίρχε.  Έπειτα θα δούμε το παλάτι του Σένμρπουν με τους υπέροχους κήπους, θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας και στη συνέχεια θα περπατήσουμε στην ελληνική γειτονιά με την ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγιάς Τριάδας και θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου.  Χρόνος ελεύθερος στην μελωδική πόλη.  Το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη Κέσκεμετ, νότια της Βουδαπέστης  ( 1 ώρα περίπου ).Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

5η μέρα:ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   ΚΕΣΚΕΜΕΤ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διανύοντας τη Σερβία και το κράτος των Σκοπίων και κάνοντας καθοδόν τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:     275,00   € κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:    90 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
 • Μία διανυκτέρευση στη Βουδαπέστη, μία διανυκτέρευση στην Βιέννη και μία διανυκτέρευση στο Κέσκεμετ σε ξενοδοχεία 4* αστέρων επιλεγμένα από το γραφείο μας.
 • Ημιδιατροφή  μόνο Βουδαπέστη.
 • Πρωινό στην Βιέννη και στο Κέσκεμετ.
 • Ξεναγήσεις με επίσημο ξεναγό Βιέννη-Βουδαπέστη ( 4 ώρες ).
 • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής-επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ,την κρουαζιέρα στον Δούναβη (κόστος περίπου 15€  και ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό.

Σημείωση:

 • Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
 • Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
 • Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
 • Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο.  Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:  Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.