Σαμοθράκη

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 09:09 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

ΑΠΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  

 

ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

1η μέρα ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας  ώρα 06.00.  Διαμέσου Εγνατίας και αφού κάνουμε μια στάση για καφέ στην περιοχή Ασπροβάλτας μετά τον Στρυμόνα (Motel «ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ») φθάνουμε στην Αλεξανδρούπολη.  Στάση για φαγητό και λίγος χρόνος ελεύθερος.  Στη συνέχεια επιβίβαση στο φέρρυ-μπωτ και απόπλους. Άφιξη, μετά από ταξίδι 2 ½ ωρών περίπου, στην Καμαριώτισσα, λιμάνι της Σαμοθράκης. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση.  Ελεύθερο βραδινό.  Ξεκούραση.   Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την περιήγηση του καταπράσινου νησιού με τις πεντακάθαρες θάλασσες, την πατρίδα της Αθάνατης Φτερωτής Νίκης. Πρώτη επίσκεψη στη Χώρα (ένα παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό).  Μπορούμε να δούμε την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου 1875 που φυλάσσει τις κάρες των πέντε Αγίων Μαρτύρων.  Συνεχίζουμε για την Παλαιόπολη όπου θα δούμε τα ερείπια της Αρχαίας Σαμοθράκης. Το 1836-66 Γάλλοι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το περίφημο άγαλμα της Νίκης που το μετέφεραν στο Παρίσι. Στο αρχαιολογικό μουσείο της Παλαιόπολης βρίσκεται αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης. Το μεσημέρι θα επισκεφθούμε τα Θερμά όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για κολύμπι και φαγητό σε κάποια παραθαλάσσια ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Ξεκούραση.  Αργά το απόγευμα θα περάσουμε από το νότιο μέρος του νησιού το Λάκωνα περνώντας μέσα από ελαιώνες και θα φτάσουμε αν το επιτρέπουν οι συνθήκες μέχρι τον Προφήτη Ηλία για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα.  Βραδινό φαγητό σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα με ντόπια κατσίκια σούβλας.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ –ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρόγευμα χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς μέχρι την αναχώρηση του καραβιού.  Επιβίβαση στο φέρρυ-μπωτ και επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη.  Χρόνος ελεύθερος για φαγητό, ξεκούραση.  Αργά το απόγευμα ξεκινάμε για την επιστροφή μας κάνοντας καθ’ οδόν τις απαραίτητες στάσεις.  Άφιξη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  135 € κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:  30 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5 – 10 ΕΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
  • Εισιτήρια φέρρυ – μπωτ Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη.
  • Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, ποτά φιλοδωρήματα, καθώς επίσης και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες, χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό, πάντα προς όφελος των εκδρομέων.

Στα τρίκλινα δωμάτια το τρίτο κρεβάτι είναι συνήθως πρόσθετη κλίνη  (ράντσο), επειδή στα πιο πολλά ξενοδοχεία δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια από κατασκευής.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr