Πάσχα στην Άνδρο

Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 09:12 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ – ΧΩΡΑ – ΜΠΑΤΣΙ

ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

1η & 2η μέρα: Μ. ΠΕΜΠΤΗ 05/04 & Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/04 ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΑΝΔΡΟΣ

Αναχώρηση ώρα 23:30 από το γραφείο μας για το λιμάνι της Ραφήνας. Ολονύκτιο ταξίδι και κάνοντας καθ’ οδόν τις απαραίτητες στάσεις σαλπάρουμε για την «Καπετάνισσα Άνδρο». Μετά από ταξίδι δύο ωρών άφιξη στο Γαύριο, λιμάνι του νησιού με ξεχωριστό χρώμα. Χρόνος ελεύθερος στην προκυμαία όπου συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη κίνηση, με πολλά καφέ εστιατόρια, μεζεδοπωλεία (με νηστίσιμα). Στη συνέχεια μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση στο «Andros Holidays». Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το γραφικό Μπατσί με την επιβλητική εκκλησία του Αγ. Φιλίππου που δεσπόζει στο ψηλότερο σημείο, όπου θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο με νηστίσιμα και στη συνέχεια μετάβαση στην εκκλησία του χωριού Αγ. Νικολάου με θέα το Αιγαίο Πέλαγος για την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 07/04 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή μας στην Τήνο (καιρού επιτρέποντος) για προσκύνημα στην Μεγαλόχαρη και επίσκεψη για όσους θέλουν το μουσείο της εκκλησίας. Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο και στην παραλία μέχρι την ώρα που θα πάρουμε το καράβι για την επιστροφή μας στην Άνδρο. Μετάβαση στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στην Ανάσταση. Στη συνέχεια έχουμε το εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 08/04 ΑΝΔΡΟΣ – Ι.Μ. ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ – ΜΠΑΤΣΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για να προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, που είναι το μεγαλύτερο της Άνδρου με πλούσια βιβλιοθήκη καθώς και μουσεία με Ιερά Σκεύη και Άμφια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλιάτικο τραπέζι για να ψήσουμε τον οβελία, με το ουζάκι και μεζεδάκι, πασχαλινό γεύμα και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα κάνουμε μια βόλτα μέχρι το Μπατσί (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ 09/04 ΓΑΥΡΙΟ – ΧΩΡΑ – Ι. Μ. ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μπουφέ πρόγευμα, επίσκεψη προσκύνημα στην Μονή Παναχράντου όπου εκεί φυλάσσεται η Κάρα του Αγ. Παντελεήμονα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την χώρα της Άνδρου. Θα περπατήσουμε στα γραφικά της σοκάκια, τα αρχοντικά των εφοπλιστών και πλοιάρχων και τα ερείπια του Βενετσιάνικου κάστρου στην είσοδο του λιμανιού. Επίσης εδώ βρίσκεται και το μνημείο του αφανούς ναύτη, όπως και το μουσείο σύγχρονης τέχνης του Ιδρύματος Γουλανδρή. Χρόνος ελεύθερος για καφέ, φαγητό (προαιρετικά) και αναχώρηση για το λιμάνι του Γαυρίου, αφού κάνουμε μία στάση στην Παλαιόπολη με τα γνωστά γλυκά κουταλιού και σαλπάρουμε για Ραφήνα όπου θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής στην πόλη μας κάνοντας καθ’ οδόν τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 250.00 €   κατ' άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 50€

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στην Άνδρο.
 • Ημιδιατροφή (Μ. Παρασκευή νηστίσιμα, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα).
 • Ακτοπλοικά εισιτήρια Ραφήνα – Άνδρος – Ραφήνα σε Γ΄ θέση.
 • Περιηγήσεις στο νησί όπως στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.  

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, καθώς και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων. Για την Άνδρο είναι 1,50 € την βραδιά / το δωμάτιο, ο οποίος πληρώνεται στο ξενοδοχείο.
 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άνδρο – Τήνος – Άνδρος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
 • Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
 • Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
 • Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.
velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr