Πόρτο Χέλι - Σπέτσες - Ύδρα

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 09:12 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου

1η μέρα  Κατερίνη Πόρτο Χέλι

Αναχώρηση ώρα 07.00 και μέσω εθνικής οδού και Αττικής οδού   Ισθμού της Κορίνθου. Με   ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και  φαγητό, φτάνουμε στην Επίδαυρο.  Εκεί θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο  και στη συνέχεια θα πάμε στο λιμανάκι της Επιδαύρου όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό.  Το απόγευμα φτάνουμε στο γραφικό Πόρτο Χέλι.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα Ερμιόνη- Γαλατάς - Πόρος

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και επίσκεψη στη νησιωτική Ερμιόνη.  Συνεχίζουμε για τον Γαλατά, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι (προαιρετικά) για το λιμάνι της Πλάκας στον Πόρο.  Ελεύθερος χρόνος για καφέ φαγητό και μπάνιο,  και γνωριμία με το νησί.  Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, ελεύθερος  χρόνος, δείπνο,  διαν/ση.

3η μέρα Σπέτσες  

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και αναχώρηση για να περάσουμε απέναντι στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών (προαιρετικά).  Οι Σπέτσες –Ντάπια με τις αυλές, τα σοκάκια, τις πλατείες με τα φημισμένα βοτσαλωτά, τις γραφικές εκκλησίες, την έντονη τουριστική κίνηση και την αξιόλογη καλλιτεχνική δραστηριότητα εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.  Αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε τα αρχοντικά του Χατζηγίαννη Μέξη, της Μπουμπουλίνας, το Δημαρχείο, την πλατεία Ποσειδωνίου, την Καποδιστριακή Πνευματική στέγη, το εκκλησάκι της Παναγίας Αρμάτας.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.  δείπνο.  Διαν/ση

4η μέρα  Υδρα

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή στην ΄Υδρα, με την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρημένη, φημισμένη για τις μετακινήσεις που γίνονται με τα γαιδουράκια.  Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά και θα έχουμε χρόνο να επισκεφθούμε το αρχοντικό του Κουντουριώτη. Χρόνος για καφέ και φαγητό και επιστροφή στο Πόρτο Χέλι. Δείπνο  Διαν/ση.

5η μέρα  Πόρτο Χέλι – Ναύπλιο - Κατερίνη

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή. Θα κάνουμε μια περιήγηση στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.  Ανάβαση στο βράχο του Παλαμιδιού  από όπου θα έχουμε πανοραμική θέα της πόλης. Ελεύθερος χρόνος στο ιστορικό κέντρο (γεύμα ατομικά). Επόμενη στάση στον Ισθμό της Κορίνθου και συνεχίζουμε μέσω εθνικής οδού για Κατερίνη κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.  ΄Αφιξη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   260.00 ευρώ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 120.00 ευρώ

Παιδιά έως 12 ετών έκπτωση 20% στο δίκλινο των   γονέων

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο AKS HINITSA   στο Πόρτο Χέλι
  • Πρωινό  σε πλούσιο μπουφέ
  • 1 γεύμα ημερησίως (4 γεύματα)
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
  • Αρχηγός συνοδός του γραφείου
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνει τα επιπλέον γεύματα ποτά τα εισιτήρια με το καραβάκι για ΄Υδρα Σπέτσες  Πόρο και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.

Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr