Αδριανούπολη

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 09:14 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Από 25 έως 26 Νοεμβρίου

Διήμερη εκδρομή

Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο MARGI 5*

1η ΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 06.00 από το γραφείο μας. Μέσω Εγνατίας οδού και κάνοντας στάση καθ΄ οδόν για καφέ, θα φτάσουμε  στο Σουφλί που είναι γνωστό για τα πολύ καλής ποιότητας μεταξωτά. Θα επισκεφθούμε το μουσείο μεταξιού και θα παρακολουθήσουμε πως γίνεται η εκτροφή του μεταξοσκώληκα.  Συνεχίζουμε για την Αδριανούπολη  αφού περάσουμε περιφερειακά από το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα .  Συνεχίζουμε για τα σύνορα  Καστανεών,  όπου μετά τον τελωνειακό  έλεγχο θα περάσουμε στην Τουρκία, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Αδριανούπολη, τακτοποίηση. Το απόγευμα  ελεύθερος χρόνος στην αγορά. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.  Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε την πρώτη πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την Αδριανούπολη ( EDIRNE). Αξίζει σ’ αυτήν την πόλη να δει κανείς το πιο ωραίο έργο της Ισλαμικής αρχιτεκτονικής , το Τζαμί Σελημιγιέ, έργο του Τούρκου αρχιτέκτονα Σινάν, ο οποίος έδειξε όλη την δεξιοτεχνία του. Ο τρούλος του έχει διάμετρο 31,28 μ  και θεωρείται  μεγαλύτερος και από αυτόν της Αγ. Σοφίας. . Χρόνος ελεύθερος για καφέ, και περιήγηση στην κλειστή αγορά που βρίσκεται στην περιοχή του τζαμιού. Φαγητό ατομικά. Το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή. Δια  μέσω νέας Εγνατίας Οδού και κάνοντας   στάσεις καθ’οδόν για καφέ και ξεκούραση φθάνουμε το βράδυ στην Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 70,00 € σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμ’ατια

Διαφορά μονόκλινου  25.00 ευρώ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο MARGI 5*
  • Πρωινό.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό. Εισόδους μουσείων ,αρχαιολογικών χώρων, φαγητά,  ποτά , φιλοδωρήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Για την εκδρομή στην Αδριανούπολη είναι απαραίτητα τα διαβατήρια ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr