Χριστούγεννα στο Βελιγράδι - Νόβισαντ

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 09:14 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Από 23 έως 26 Δεκεμβρίου

4 ημέρες οδικώς

1η μέρα:  ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΝΙΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Συγκέντρωση ώρα 05:00, και αναχώρηση για το Βελιγράδι.  Άφιξη στα σύνορα των Ευζώνων, στάση στα αφορολόγητα για τις πιθανές σας αγορές. Διέλευση των Σκοπιανών και Σέρβικων συνόρων και σε μια όμορφη διαδρομή μέσω της Κλεισούρας, Νις, φθάνουμε στο Βελιγράδι.  Άμεση τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της πόλης, ελεύθερος χρόνος. Βραδινή προαιρετική έξοδος (Belgrade by night) για να περπατήσετε στα γραφικά δρομάκια στο ιστορικό κέντρο και στον πεζόδρομο Κνέζ Μιχαήλοβα. Προαιρετικό εορταστικό πρόγραμμα. Δείπνο ,διανυκτέρευση.

2η μέρα:  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πανοραμική ξενάγηση του Βελιγραδίου. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο Τίτο, αφιερωμένο στο μεγαλύτερο ηγέτη, τον Άγιο Σάββα

( μεγαλύτερος χριστιανικός ναός των Βαλκανίων), το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Εθνικό θέατρο, τη νέα πόλη και θα καταλήξουμε στο KALEMGEGDAN, το φρούριο –κάστρο της πόλης, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Περίπατος στο φρούριο για να θαυμάσουμε την πανέμορφη θέα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνέζ  Μιχαήλοβα  με πάμπολα καταστήματα  για φθηνές και ποιοτικές αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Το βράδυ σε μια από τις ομορφότερες περιοχές του Βελιγραδίου την ονομαζόμενη Σκαντάρλια  ( μποέμικη συνοικία που θυμίζει την πλάκα κάτω από την ακρόπολη) θα έχουμε  έξοδο για διασκέδαση. Διαν/ση.

3η μέρα:  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ – ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ (FRUSKA GORA)

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα. Άφιξη και περιήγηση. Θα δούμε το κάστρο  PETROVARADIN με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη , την πλατεία SLOBOTAN, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Λίγος χρόνος ελεύθερος και ξεκούραση. Το βράδυ αν το επιτρέπουν οι συνθήκες  ( προαιρετικά ) θα κάνουμε μια κρουαζιέρα για 2 ώρες περίπου στο Δούναβη και στο Σάβα ποταμό.  Διαν/ση.

4η μέρα:  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ –ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρωινό, τακτοποίηση αποσκευών και  αναχώρηση για Κατερίνη κάνοντας μια στάση για  να επισκεφθούμε  το μνημείο του γνωστού και άγνωστου στρατιώτη και τον πύργο AVALA το δεύτερο υψηλότερο κτίριο στην Ευρώπη που καταστράφηκε από τους βομβαρδισμούς στον εμφύλιο πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας και ξανακτίστηκε το 2010. Με ενδιάμεση στάση  στην πόλη του Νις όπου και θα την επισκεφθούμε, γενέτειρα του Μέγα Κωνσταντίνου στο κέντρο της πόλης. Συνεχίζουμε την επιστροφή μας για Σέρβικα και Σκοπιανά σύνορα,  διαμέσου μιας όμορφης διαδρομής της Κλεισούρας. Άφιξη το βράδυ  στην Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  195,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΤΙΜΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ: 275 ,00 €

Παιδιά από 2 – 12 ετών:  95,00 € στο δίκλινο δωμάτιο των γονιών

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* αστέρων επιλεγμένο από το γραφείο μας.
 • Ημιδιατροφή.
 • Τις περιηγήσεις, ξεναγήσεις του προγράμματος.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα καθώς και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραληφθεί καμιά εκδρομή ή ξενάγηση. 
 • Οι θέσεις στο πούλμαν θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της εκδρομής ανά ημέρα.
 • Μέσα στο πούλμαν δεν επιτρέπεται το κάπνισμα.

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.

 Η επικύρωση των θέσεων γίνεται κατόπιν προκαταβολής του 30%.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δαλματία - Ντουμπρόβνικ