Σκύρος - Χαλκίδα - Άγιος Ιωάννης Ρώσος

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 09:14 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

20-23 Σεπτεμβρίου

Με το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης

1η μέρα

Αναχώρηση στις 8.30 για Χαλκίδα μέσω εθνικής οδού και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. ΄Αφιξη,  και χρόνος ελεύθερος στην πόλη όπου τα νερά του Ευρίπου αλλάζουν κατεύθυνση κάθε εξάωρο. Φαγητό ατομικά στις γραφικές ταβέρνες της πόλης.  Συνεχίζουμε την διαδρομή μας προς την Κύμη όπου θα πάρουμε το

Ferryboat  και μετάβαση στη Λιναριά, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου.  Μεταφορά στο ξενοδοχείο skiros palace , τακτοποίηση  στα δωμάτια, δείπνο διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό σε μπουφέ και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με το νησί από τη Χώρα, αμφιθεατρικά κτισμένη, σαν γαντζωμένη πάνω στο βράχο.  Εκεί θα περιηγηθούμε πεζή στα παραδοσιακά πλακόστρωτα δρομάκια και την πλατεία Μπρούκ αφιερωμένη ατον ΄Αγγλο ποιητή.  Θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλταιτς.  Κατόπιν θα κατηφορίσουμε στον οικισμό Μαγαζιά με τη φημισμένη αμμουδερή παραλία όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο. Το απόγευμα θα περπατήσουμε στην παλιά χώρα της Σκύρου κάτω από το φωταγωγημένο μεσαιωνικό κάστρο, με την εντελώς διαφορετική ρομαντική ατμόσφαιρα του δειλινού!!!!  Δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό μας περιήγηση στο βόρειο τμήμα της Σκύρου, χαμένο μέσα στα πυκνά πευκοδάση που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα.  Υπέροχο τοπίο που συνδιάζεται με τα παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και τις πανέμορφες παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά.  Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό κτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους.  Στάση στο παραθαλάσσιο  Πεύκο, παραδομένο στην ομορφιά του τόπου με την γραφική ατμόσφαιρα.  Χρόνος για μπάνιο στα μαγευτικά νερά .Κατά την  επιστροφή στο ξενοδοχείο θα επισκεφθούμε μία φάρμα με σκυριανά αλογάκια, με τα αναλλοίωτα εδώ και αιώνες χαρακτηριστικά που τα διαχωρίζουν από τα άλλα πόνυ και τα κάνουν από τις πιο σπάνιες φυλές αλόγων που υπάρχουν στον κόσμο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα

Νωρίς το πρωί μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το ferryboat για την Κύμη. Κάνοντας μία θαυμάσια διαδρομή θα φτάσουμε στο Προκόπι όπου θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, το οποίο μετέφεραν πρόσφυγες από την Καππαδοκία  και συγκεκριμένα από το Προκόπι.  Συνεχίζουμε για Αιδηψώ φαγητό ατομικά και στη συνέχεια θα περάσουμε με το ferryboat από τον Αγιόκαμπο στη Γλύφα. Μέσω εθνικής οδού με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε το βράδυ στην Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής  200.00 ευρώ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

Διαφορά μονόκλινου  50.00 ευρώ

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Μεταφορά με πούλμαν όπως το πρόγραμμα
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο SKIROS PALACE 4 ΑΣΤΈΡΩΝ
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (3 πρωινά-3 βραδινά)
  • Δωρεάν κρασί, αναψυκτικά, μπύρα κατά την διάρκεια των γευμάτων
  • Εισιτήρια πλοίου Κύμη Σκύρος Κύμη σε οικονομική θέση
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα  ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.

  • Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
  • Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
  • Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.
  • Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.
velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πόρτο Χέλι - Σπέτσες - Ύδρα