Μετέωρα - Ελάτη - Περτούλι - Νεραϊδοχώρι - Τρίκαλα

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναχώρηση ώρα 07:30. Διασχίζοντας την Εθνική οδό, παρακάμπτοντας την γραφική κοιλάδα των Τεμπών, από τα υπερσύγχρονα τούνελ θα κάνουμε την πρώτη μας στάση έξω από την Λάρισα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα Μετέωρα. Αυτή η Μοναστική Πολιτεία των Βράχων όπου αποτελούσε το μεγαλύτερο και σημαντικό ιερό μετά το Άγιο Όρος, Ορθόδοξο Μοναστικό κέντρο του Ελλαδικού χώρου.

Περισσότερα...

Γύρος Λίμνης Κερκίνης - Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου (Ακριτοχώρι) - Σέρρες

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναχώρηση ώρα 07:45. Δια μέσου Εθνικής οδού και Θεσσαλονίκης θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στο ύψος του χωριού Λιθότοπος Σερρών δίπλα στη μαγευτική (τεχνητή) λίμνη Κερκίνη που αποτελεί την αφετηρία για τον υδροβιότοπο, παρέχοντας στον επισκέπτη ένα ευρύ φάσμα δράσεων και αναψυχής (βαρκάδα αν το επιτρέπουν οι συνθήκες) πεζοπορία κ.λ.π. Χρόνος ελεύθερος για καφέ (εμείς προτείνουμε το Ερωδιός) και συνεχίζουμε τον γύρο της λίμνης που προστατεύεται από τη σύμβαση Ραμσάρ.

Περισσότερα...

Αυτοκρατορικό Μαρόκο

maroxo

ΑΠΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 

ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

1η μέρα: 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΑΚΕΣ-ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ

Συγκέντρωση στις 05.00 στο γραφείο μας και με το πούλμαν μεταφορά στο αεροδρόμιο Μακεδονία και πτήση για Μαρακές μέσω Αθηνών με την Aegean airlines. Άφιξη, παραλαβή αποσκευών και αναχώρηση οδικώς για Καζαμπλάνκα. Θα ξεκινήσουμε την .περιήγηση της πόλης που αποτελεί την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας. Θα επισκεφθούμε την κεντρική αγορά, την πλατεία Μωχάμετ του 5ου, την μεγαλύτερη πλατεία της πόλης με την Γαλλική πρεσβεία, το Δημαρχείο, την πλατεία των Ηνωμένων εθνών και θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλιακή λεωφόρο Κορνίς με θέα τον Ατλαντικό ωκεανό. Μεταφορά στο ξενοδοχείο δείπνο και Διαν/ση.

Περισσότερα...

Αμφίπολη - Φίλιπποι - Αγ. Λυδία - Καβάλα

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναχώρηση ώρα 07:30. Διασχίζοντας την Εγνατία οδό φτάνουμε στον Τύμβο της Αμφίπολης (Καστά) μέχρι το σημείο όπου θα μας αφήσουν οι αρχές να πλησιάσουμε. Στάση για καφέ καθ΄οδόν. Στη συνέχεια μέσω πρώτης Σερρών , όσοι επιθυμούν προαιρετικά μπορούν να επισκεφθούν το πατρικό σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Συνεχίζουμε για Φιλίππους όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Απόστολος Παύλος με τον μαθητή του Σίλα ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ευρώπη.

Περισσότερα...

Ξανθιώτικο καρναβάλι

xanth karnavali

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

08:00 αναχώρηση για Ξάνθη κάνοντας καθ’ οδόν τις απαραίτητες στάσεις. Μία πόλη γεμάτη χρώματα, ήχους και ζωή που μας περιμένει για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την όμορφη αυτή μέρα. Αναπαλαιωμένα σπίτια καπνεμπόρων και πλακόστρωτοι δρόμοι, συνθέτουν την σκηνή όπου διαδραματίζεται η ρομαντική ιστορία της Παλαιάς πόλης, που σήμερα κατακλύζεται από τραγούδια και μασκαράδες. Ξέφρενοι ρυθμοί, χαρούμενες φιγούρες καρναβαλιστών, φαντασμαγορικά άρματα, χοροί σε κάθε δρομάκι, σερπαντίνες και κομφετί θα μας βάλουν στο κλίμα της Αποκριάς. Γεύμα εξ’ ιδίων σε κάποιο εστιατόριο της πόλης. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη της Καβάλας και αφού απολαύσουμε τον καφέ μας στην γραφική παραλία θα συνεχίσουμε για την επιστροφή. Άφιξη στην Κατερίνη.

Περισσότερα...

Καστοριά

Ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Αναχώρηση από το γραφείο στις 08.00. Κάνοντας καθ’ οδόν τις απαραίτητες στάσεις και περνώντας περιφερειακά από Κοζάνη, Σιάτιστα φτάνουμε στην Καστοριά. Πρώτη επίσκεψη στην Παναγία Μαυριώτισσα που βρίσκεται έξω από την πόλη στο ανατολικό άκρο της Χερσονήσου. Ιδρύθηκε το 1081-1118 πιθανώς από τον Αλέξιο A’ Κoμνηνό.

Περισσότερα...