Βελιγράδι - Νόβισαντ

ΑΠΟ  27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ  

1η & 2η ΜΕΡΑ: ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 

Συγκέντρωση και αναχώρηση των εκδρομέων στις 23:30. Διέλευση μέσω συνόρων Ευζώνων όπου θα κάνουμε μια μικρή στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών (Duty Free). Συνεχίζουμε για Nis διανύοντας το κράτος των Σκοπίων και τα σύνορα στο Κουμάνοβο. Κάνοντας καθ’ οδόν καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην ιστορική πόλη του Νίς όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στο ιστορικό κέντρο για μία πρώτη γνωριμία, λίγος χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς και συνεχίζουμε για Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στην πόλη. Σας προτείνουμε το μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα όπου θα βρείτε πολλά και όμορφα καταστήματα, καφέ κ.λ.π. Δείπνο το βράδυ στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο βραδινό. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινό και αναχώρηση για την πανοραμική ξενάγηση του Βελιγραδίου. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τίτο, αφιερωμένο στο μεγαλύτερο ηγέτη, τον Άγιο Σάββα (μεγαλύτερος χριστιανικός ναός των Βαλκανίων), το Κοινοβούλιο κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής, το Δημαρχείο, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, τη νέα πόλη και θα καταλήξουμε στο Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Περίπατος στο φρούριο για να θαυμάσουμε την πανέμορφη θέα. Το απόγευμα ελεύθεροι. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με πάμπολλα καταστήματα για φθηνές και ποιοτικές αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, ξεκούραση. Προαιρετική κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη.   Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Νόβισαντ πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα, την << Αθήνα της Σερβίας >> όπως την αποκαλούν. Άφιξη και περιήγηση. Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobotan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ προαιρετική έξοδος στην Σκανταρλίγια, μία από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες και δείπνο με μουσική (τσιγγάνικα βιολιά και παλαιά Σέρβικα τραγούδια).

5η ΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινό, λίγος ελεύθερος χρόνος και αναχωρούμε για την πόλη μας με καθοδόν στάσεις για ξεκούραση και φαγητό. Άφιξη το βράδυ στην Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής: 180€ κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου: 90€

Παιδιά από 5-12 ετών: 150€ στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων

Περιλαμβάνει:

 1. Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
 2. Τρείς διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* αστέρων όπως το πρόγραμμα, κέντρο (ξενοδοχείο Queen Astoria ή παρόμοιο).
 3. Ημιδιατροφή σε μπουφέ (3 πρωινά – 3 βραδινά).
 4. Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με επίσημο ξεναγό (Βελιγράδι).
 1. Η εκδρομή στο Νόβισαντ
 1. Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 2. Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
 3. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, ταξιδιωτική ασφάλιση, δημοτικός φόρος διαμονής ο οποίος πληρώνεται απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο καθώς και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

 • Ταξιδεύετε με διαβατήριο νέου τύπου ή αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες
 • Παιδιά κάτω των 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 • Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με τον έναν γονέα πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση από τον δεύτερο γονέα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 1. Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
 2. Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
 3. Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
 4. Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

Η επικύρωση των θέσεων γίνεται κατόπιν προκαταβολής του 30%

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.