Πόρτο Χέλι - Σπέτσες

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 08:04 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

4Η ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

1η μέρα Κατερίνη Πόρτο Χέλι

Αναχώρηση ώρα 07.00 και μέσω εθνικής οδού και Αττικής οδού φθάνουμε στον   Ισθμό της Κορίνθου. Ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό, και το απόγευμα φτάνουμε στο γραφικό Πόρτο Χέλι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, βραδινό φαγητό, διανυκτέρευση.

2η μέρα Ερμιόνη- Γαλατάς - Πόρος

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και επίσκεψη στη νησιωτική Ερμιόνη. Συνεχίζουμε για τον Γαλατά, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι (προαιρετικά) για το λιμάνι της Πλάκας στον Πόρο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ φαγητό και μπάνιο, και γνωριμία με το νησί. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διαν/ση.

3η μέρα Σπέτσες - Αρμάτα

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και αναχώρηση για να περάσουμε απέναντι στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών (προαιρετικά). Οι Σπέτσες –Ντάπια με τις αυλές, τα σοκάκια, τις πλατείες με τα φημισμένα βοτσαλωτά, τις γραφικές εκκλησίες, την έντονη τουριστική κίνηση και την αξιόλογη καλλιτεχνική δραστηριότητα εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε τα αρχοντικά του Χατζηγίαννη Μέξη, της Μπουμπουλίνας, το Δημαρχείο, την πλατεία Ποσειδωνίου, την Καποδιστριακή Πνευματική στέγη, το εκκλησάκι της Παναγίας Αρμάτας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. δείπνο. Διαν/ση

4η μέρα:Πόρτο Χέλι-Ναύπλιο-Κατερίνη

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και αναχώρηση για την επιστροφή. Θα κάνουμε μια περιήγηση στο Ναύπλιο ,την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους. Ανάβαση στο βράχο του Παλαμιδίου από όπου θα έχουμε πανοραμική θέα της πόλης. Ελεύθερος χρόνος στο ιστορικό κέντρο( γεύμα ατομικά ).Επόμενη στάση στον Ισθμό της Κορίνθου και συνεχίζουμε μέσω εθνικής οδού για Κατερίνη, κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη το βράδυ στην Κατερίνη.  

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 225.00 ευρώ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 90.00 ευρώ

Παιδιά έως 12 ετών έκπτωση 20% στο δίκλινο των γονέων

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο NAUTICA BAY  στο Πόρτο Χέλι.
  • Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ
  • 1 γεύμα ημερησίως .
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
  • Αρχηγός συνοδός του γραφείου
  • ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνει τα επιπλέον γεύματα ποτά τα εισιτήρια με το καραβάκι για ΄Υδρα, Σπέτσες και την εκδρομή στην Αρμάτα, τον φόρο διαμονής του ξενοδοχείου και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.

Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr