Χριστούγεννα στη μελωδική Βιέννη

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 08:10 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από 23 έως 28 Δεκεμβρίου

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ –ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06.00 Περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια , φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση και άφιξη στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο Μιχαήλοβα, θα φτάσουμε μέχρι το φρούριο Καλεμεγκτάν κτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Θα δούμε το Εθνικό Θέατρο, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Δείπνο διανυκτέρευση.   

2η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ –ΒΙΕΝΝΗ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Βιέννη. Μέσω μιας ωραίας διαδρομής και περιφερειακά της Βουδαπέστης άφιξη το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Το βράδυ επίσκεψη στην περίφημη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Βιέννης και την κεντρική πλατεία Αγίου Στεφάνου. .Διαν/ση.

3η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την στολισμένη πόλη. Θα θαυμάσουμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε, του Ευγενίου της Σαβοϊας, σήμερα γκαλερί και Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Θα περιηγηθούμε στην περίφημη Ρίνγκ Στράσσε όπου θα δούμε το ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των μουσείων, το Κοινοβούλιο , το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο , την όπερα, τους ναούς του Καρόλου του Βορομαίου και την Φώτιχ Κίρχε. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στην ελληνική γειτονιά με την ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας και θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Χρόνος ελεύθερος στη μελωδική πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, και προαιρετική διασκέδαση στο Γκρίντσιχ. Διαν/ση.  

4η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ-ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ-ΜΠΑΝΤΕΝ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το περίφημο Βιεννέζικο Δάσος. Στο Μάγιερλινγκ θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία του πρίγκιπα Ροδόλφου και της Μαρίας Βετσέρα. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Χαϊλιγκενκρόιτς και τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας στη γνωστή λουτρόπολη Μπάντεν. Φαγητό σε κάποιο εστιατόριο σ’ ένα γραφικό χωρίο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στη Βιέννη. Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο ή μια επίσκεψη στον πύργο του Δούναβη, απ’ όπου θα δούμε πανοραμικά την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ-ΣΕΓΚΕΤ ή ΚΕΣΚΕΜΕΤ

Μετά το πρωινό μας ελεύθερος χρόνος για αγορές στην όμορφη πόλη και αναχώρηση για Σέγκετ, πόλη της Ν. Ουγγαρίας κοντά στα σύνορα με την Σερβία, ή στο Κεσκεμετ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Βραδινό φαγητό. Διανυκτέρευση.

6η μέρα:ΣΕΓΚΕΤ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση μέσω Σερβίας για την πόλη μας κάνοντας καθ’ οδόν τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

290.00   € κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο EARLY BOOΚING εώς 30/11

330,00 € κατά άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:35% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

Παιδιά από 2 – 12 ετών: 150,00 € στο δίκλινο δωμάτιο των γονιών

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* αστέρων επιλεγμένο από το γραφείο μας.
  • Ημιδιατροφή. Στο Βελιγράδι και στο Σέγκετ ή Κεσκεμέτ
  • Πρωινό στη Βιέννη.
  • Επίσημο ξεναγό για την ξενάγηση στη Βιέννη και στα Δάση
  • Τις περιηγήσεις, ξεναγήσεις του προγράμματος.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα καθώς και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραληφθεί καμιά εκδρομή ή ξενάγηση.

Οι θέσεις στο πούλμαν θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της εκδρομής ανά ημέρα.

Μέσα στο πούλμαν δεν επιτρέπεται το κάπνισμα.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.

Η επικύρωση των θέσεων γίνεται κατόπιν προκαταβολής του 30%.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr