Γιάννενα - Ζαγοροχώρια

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 08:17 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

από 24 έως 25 Νοεμβρίου

ΜΕΤΣΟΒΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ ΚΟΝΙΤΣΑ-ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ -ΚΑΛΠΑΚΙ

1η μέρα:

Αναχώρηση μπροστά από το γραφείο μας ώρα 07.00.  Ακολουθώντας την Εγνατία οδό πρώτη στάση στα Γρεβενά για καφέ. Στη συνέχεια διασχίζοντας το καταπράσινο βουνό της Πίνδου φθάνουμε στο γραφικό και ιστορικό Μέτσοβο, τουριστικό θέρετρο σήμερα και πατρίδα πολλών ευεργετών. Χρόνος ελεύθερος όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν το αρχοντικό Τοσίτσα που λειτουργεί ως Λαογραφικό  μουσείο. Αναχώρηση για τα Γιάννενα όπου θα επισκεφθούμε πρώτα το Μουσείο Βρέλη με τα κέρινα ομοιώματα. Μεσημεριανό φαγητό στη λίμνη Ιωαννίνων γνωστή και ως λίμνη της Κυρά-Φροσύνης. Προαιρετική επίσκεψη στο νησάκι όπου θα δούμε το σπίτι του Αλή Πασά και τη Μονή Φιλανθρωπικών παγκοσμίως γνωστή για τις τοιχογραφίες. Συνεχίζουμε για τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια. Θα δούμε το Δίλοφο, τους Κήπους. .Απολαμβάνοντας τη θαυμάσια διαδρομή στο βουνό Τύμφη θα καταλήξουμε στο Μονοδένδρι. Όσοι θέλουν μπορούν με τα πόδια να περπατήσουν για να δουν το φαράγγι του Βίκου. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο Μονοδένδρι ή Τσεπέλοβο. Τακτοποίηση -ξεκούραση  και στη συνέχεια προαιρετική διασκέδαση, σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα. Διαν/ση.     

2η μέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Καλπάκι για να δούμε το μνημείο του 1940-41 με τον επιβλητικό ανδριάντα του Μαχητή Αγνώστου Στρατιώτου. Δεσπόζει σε λόφο πάνω από το χωριό. Συνεχίζουμε για Κόνιτσα αφού πρώτα επισκεφθούμε στο Μπουραζάνι  τη Μονή Μολυβδοσκέπαστης στα Αλβανικά σύνορα και τον ποταμό Βοϊδομάτη. Φαγητό ατομικά και  ξεκούραση στην Κόνιτσα. Χρόνος ελεύθερος για να δούμε το γραφικό πέτρινο τοξωτό γεφύρι του Αώου και άλλα αξιοθέατα. Αργά το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με τις ωραιότερες εντυπώσεις. Τελευταία μας στάση  στο όμορφο Πεντάλοφο.  Άφιξη στην Κατερίνη το βράδυ. 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 60€ κατ’ άτομο σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:  15 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6 – 12 ΕΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • 1 διανυκτέρευση στα Ζαγοροχώρια.
  • Πρωινό.
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ποτά, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία καθώς επίσης και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος,  αν οι συνθήκες το επιβάλλουν ή θεωρήσει, κατά τη γνώση και κρίση του, ότι αυτό θα είναι προς όφελος των εκδρομέων.

Στα τρίκλινα δωμάτια το τρίτο κρεβάτι είναι συνήθως πρόσθετη κλίνη επειδή στα πιο πολλά ξενοδοχεία δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια από κατασκευής.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr