Με την ΑΕΚ στο Μόναχο

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 08:17 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ( 330ΚΜ )

Αναχώρηση από το σύνδεσμο στις 03.30 για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ενδιάμεσες στάσεις και άφιξη. Επιβίβαση τακτοποίηση στις καμπίνες , απόπλους. Μπορείτε να απολαύσετε τις ανέσεις και να διασκεδάσετε στους χώρους αναψυχής του πλοίου. Διαν/ση εν πλώ.

2η μέρα ΑΝΚΩΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ (783 ΚΜ )

Άφιξη το μεσημέρι στην Ανκώνα αποβίβαση, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Μόναχο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ –ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ )

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, μια πόλη με μακρά παράδοση. Ξεκινάμε με το Ολυμπιακό κέντρο όπου έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί αγώνες του 1972, το μουσείο της ΒΜW, την Όπερα, το Πανεπιστήμιο , την Αψίδα της Νίκης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση. Το βράδυ μεταφορά στο γήπεδο ALIANZ ARENΑ για να παρακολουθήσουμε το μεγάλο αγώνα FC BAYERN MUNCHEN- AEK FC. Μετά το τέλος του αγώνα επιστροφή στο ξενοδοχείο .Διαν/ση.

4η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ –ΜΠΟΛΟΝΙΑ ( 557 ΚΜ )

Πρωινό και αναχώρηση για την Μπολόνια. Μετά από μια θαυμάσια διαδρομή φθάνουμε στην Μπολόνια που είναι γνωστή για τους Πύργους της και τις στοές της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την περιήγηση της πόλης..Ελεύθερος χρόνος στο ιστορικό κέντρο της πόλης και επιστροφή στο ξενοδοχείο για βραδινό φαγητό. Διαν/ση.

5η μέρα :ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΑΝΚΩΝΑ ( 240ΚΜ )

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκώνα, όπου το πλοίο μας περιμένει για το ταξίδι της επιστροφής. Τακτοποίηση στις καμπίνες, απόπλους, διανυκτέρευση εν πλώ.

6η μέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ ( 330ΚΜ )

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και αναχώρηση για το γραφικό Μέτσοβο. Φαγητό ατομικά. Νωρίς το μεσημέρι ξεκινάμε για την πόλη μας, με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής:   € κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

Διαφορά μονόκλινου στο ξενοδοχείο:   €

Διαφορά από τετράκλινη εσωτερική σε δίκλινη εσωτερική 80 ευρώ το άτομο

Διαφορά από τετράκλινη εσωτερική σε δίκλινη εξωτερική 90 ευρώ το άτομο

Διαφορά από τετράκλινη εσωτερική σε τετράκλινη εξωτερική 50 ευρώ το άτομο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως πρόγραμμα.

Ακτοπλοικά εισιτήρια Ηγουμενίτσα - Ανκώνα – Ηγουμενίτσα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες.

Δύο διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στο Μόναχο με πρωινό.

Μία διανυκτέρευση στην Μπολόνια με ημιδιατροφή.

Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας και δεύτερος οδηγός .

Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.

Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Δημοτικό φόρο (5 ευρώ το δωμάτιο τη βραδιά) και πληρώνεται στο ξενοδοχείο απευθείας από τον πελάτη, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα καθώς και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.

Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με τα αρμόδια Προξενεία. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr