Λήμνος

Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 08:17 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Από 1 έως 4 Σεπτεμβρίου

 

ΣΤΟ LIMNOS VILLAGE 5*

ME ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ 1 ΓΕΥΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ 

 

1η μέρα:

Συγκέντρωση ώρα 05:00 και αναχώρηση για το λιμάνι της Καβάλας. Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους. Άφιξη στην πρωτεύουσα του νησιού την Μύρινα. Πλησιάζοντας το πλοίο αντικρίζει κανείς το λιμάνι, τον Ρωμαϊκό Γιαλό και στη μέση τον λόφο με το κάστρο στην κορυφή. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε τους χώρους του ξενοδοχείου μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα κάνουμε μια βόλτα στην Μύρινα .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Φαγητό σε πλούσιο μπουφέ Διανυκτέρευση.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την περιήγηση του νησιού. Θα επισκεφθούμε μικρογραφικά χωριά και όμορφες παραλίες. Θα επισκεφθούμε τον Κάσπακα και Κόρνο, γραφικό χωριό της Λήμνου με νεοκλασικά αρχοντικά. Στην πλατεία θα δείτε τις εκκλησίες του Αγίου Ανδρέα και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Συνεχίζοντας τη Β.Δ. πλευρά του νησιού θα κολυμπήσουμε και θα φάμε σε κάποια παραλία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα, βραδινό φαγητό. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το Μούδρο, ένα γραφικό ψαροχώρι κτισμένο στον κλειστό κόλπο του Μούδρου. Γραφικό φυσικό λιμάνι έπαιξε σπουδαίο ρόλο στους Βαλκανικούς πολέμους για τον Ελληνικό και συμμαχικό στόλο που τον χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο. Μπάνιο , φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια με διάφορα θαλασσινά και φρέσκο ψάρι. Το απόγευμα θα φτάσουμε μέχρι την Πλάκα ένα γραφικό λιμανάκι για αλιευτικά σκάφη. Θα επισκεφθούμε την Παναγία όπου θα απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα και αργά  το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση.Βραδινό φαγητό.. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:

Πρωινό και μετάβαση στην πόλη της Μύρινας. Θα επισκεφθούμε το Ρωμαϊκό Γιαλό και το Εθνικό Λαϊκό Μουσείο. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Άφιξη στην Καβάλα το Βράδυ. Στη συνέχεια αναχωρούμε με το πούλμαν για την Κατερίνη.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:    70,00 €      

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6-12 ΕΤΩΝ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ (πρόσθετη κλίνη)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

Διαμονή στο ξενοδοχείο LIMNOS VILLAGE 5* αστέρων.

Ημιδιατροφή (πρωινό και 1 γεύμα ημερησίως).

Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής.

Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.

Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα ,τον φόρο διαμονής (πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο ) καθώς και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κλεισούρα - Αγία Σοφία Περίπλους Αγίου Όρους »