Θάσος

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 08:22
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

 ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

Πρόγραμμα

06:00 αναχώρηση από Κατερίνη και δια μέσω της Εγνατίας οδού αφού περάσουμε από τις λίμνες Κορώνεια – Βόλβη (υγρότοποι διεθνούς σημασίας προστατευόμενος από την συνθήκη Pamsar) νέα Βρασνά – Ασπροβάλτα (όμορες παραλιακές κωμοπόλεις κτισμένες στο Στρυμονικό κόλπο) φθάνουμε στην Κεραμωτή μια γραφική παραλιακή κωμόπολη με θαυμάσιες αμμουδιές από όπου παίρνουμε το ferry boat για τον Λιμένα της Θάσου.

Στη συνέχεια και αφού διασχίσουμε τις δυτικές ακτές του νησιού (Σκάλα Ραχωνίου – Νέος Πρίνος – Σκάλα Σωτήρος – Σκάλα Καλλιράχης – Σκάλα Μαριών – Λιμενάρια – Ποτός – Αλυκή (επίσκεψη στη Μονή Αρχαγγέλου, ένα μοναστήρι εκπληκτικής ομορφιάς κτισμένο σε επιβλητική τοποθεσία). Λίγος χρόνος για προσκύνημα και συνεχίζουμε για την ανατολική περιοχή Χρυσή Αμμουδιά. Η Χρυσή Αμμουδιά είναι τουριστικός οικισμός απλωμένος κατά μήκος εξωτικής παραλίας με ψιλή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Στην συνέχεια αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νησιού τον Λιμένα.

Τα καφέ και τα εστιατόρια, τα εμπορικά καταστήματα στο γραφικό πεζοδρόμιο και το όμορφο φυσικό περιβάλλον θα σας ενθουσιάσουν. Αργά το απόγευμα επιβίβαση στο ferry boat και αναχώρηση για Κατερίνη κάνοντας φυσικά την απαραίτητη στάση. Άφιξη στην Κατερίνη αργά το απόγευμα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 30,00 €

Παιδιά από 4 εως 12 ετών 20.00 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν.
  2. Τα εισιτήρια του ferry boat (Κεραμωτή – Θάσος – Κεραμωτή).
  3. Φ.Π.Α.
  4. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας

 

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βόλος - Μακρυνίτσα - Πορταριά Δαλματικές Ακτές »