Χριστούγεννα σε Βουδαπέστη - Βιέννη - Παραδουνάβια χωριά

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 08:22
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

από 23 εώς 27 Δεκεμβρίου

 

1η μέρα :

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 05.00 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα των Ευζώνων και με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε το βράδυ στην πανέμορφη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα:

Πρόγευμα . Με τον τοπικό ξεναγό θα αρχίσουμε την ξενάγηση από την πλατεία Ηρώων, όπου θα γνωρίσουμε την ιστορία της χώρας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ναό του Αγ. Στεφάνου, τη λεωφόρο Δημοκρατίας με την Όπερα και τα καλοδιατηρημένα κτίρια, το ογκώδες Μπαρόκ Κοινοβούλιο, τις γέφυρες που ενώνουν την Βούδα με την Πέστη. Κατόπιν θα περάσουμε στη Βούδα όπου θα δούμε το Κάστρο, την εθνική Πινακοθήκη, τον πύργο των Ψαράδων, το Γοτθικό ναό Ματύας όπου εστέφοντο παλιά οι Ούγγροι βασιλείς. Από το λόφο GELLERT και το άγαλμα της Ελευθερίας, θα θαυμάσουμε πανοραμικά τις δύο πόλεις. Γεύμα. Λίγη ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:

Πρόγευμα .Επίσκεψη στο νησί της Μαργαρίτας και στη συνέχεια ολοήμερη εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη μέχρι την πόλη ESTERGOM, πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό της πόλης και το θησαυροφυλάκιο του ναού. Κατόπιν συνεχίζουμε για το Szentendre ( Άγιος Ανδρέας ), ένα παραδοσιακό χωριό της Ουγγαρίας. Θα επισκεφθούμε το μουσείο κεραμικής τέχνης της γλύπτριας Μαργκίτ Κόβατς, την Ορθόδοξη εκκλησία και λίγος χρόνος ελεύθερος στο χωριό των καλλιτεχνών, όπως αποκαλείται ο Άγιος Ανδρέας. Γεύμα. Λίγη ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:

Πρόγευμα και αναχώρηση για Βιέννη. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μελωδίας και του βάλς. Στη συνέχεια μικρή περιήγηση της πόλης του Μπαρόκ. Θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Πανεπιστήμιο, το Δημαρχείο, τα χειμερινά ανάκτορα του Σεμπρούν. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για την επιστροφή. Άφιξη το βράδυ στην Βουδαπέστη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα:

Πρόγευμα και αναχώρηση μέσω Σερβίας για Κατερίνη. Άφιξη αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής : 

259.00 κατ΄ άτομο σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια EARLY BOOKING εώς 30/11

300,00 € κατά άτομο σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια  

Tιμή μονόκλινου δωματίου: 35 % επιπλέον στην τιμή.

Παιδιά από 2-12 ετών 30% έκπτωση στο τρίκλινο των γονέων.

 

Η εκδρομή περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελές ιδιόκτητο πούλμαν.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* επιλεγμένο ξενοδοχείο.
  • Ημιδιατροφή
  • Εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • .Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
  • Τοπικός επίσημος ξεναγός.
  • Ασφάλεια αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνει:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια και θεάματα.
  • Ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, αν οι συνθήκες το επιβάλλουν ή θεωρήσει, κατά τη γνώση και κρίση του, ότι αυτό θα είναι προς όφελος των εκδρομέων.

Οι θέσεις στο πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Για ταξίδια στο εξωτερικό απαιτείται διαβατήριο. Οι χώρες της ζώνης Schengen δέχονται και τις νέες αστυνομικές ταυτότητες. Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ονειρούπολη Δράμας Τρίκαλα - Μύλος των ξωτικών »