Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη - Δρέσδη

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 00:00 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Αναχώρηση στις 05.00 από το γραφείο μας για σύνορα ΕYΖΩΝΩΝ. Συνεχίζουμε για ΝΙΣ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Περνώντας τα σύνορα ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ φθάνουμε στην πρωτεύουσα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Βραδινό φαγητό. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Μετά το πρωινό μας θα δούμε τη μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, τον πανέμορφο ναό του Ματία (όπου εστέφοντο οι Ούγγροι Βασιλείς), τον εξαίρετο πύργο των Ψαράδων. Στη συνέχεια ελεύθεροι στην αγορά της πόλης. Στον πεζόδρομο «Βάτσι ούτσα» θα βρείτε κεντήματα, κεραμικά, πορσελάνες, κρύσταλλα, δερμάτινα, αθλητικά είδη. Στη λεωφόρο «Ρακότσι» θα βρείτε αντίκες, παιδικά είδη, λινά, βιβλία. Βραδινό φαγητό και προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΠΡΑΓΑ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ (σύντομη στάση για καφέ) και συνεχίζουμε για σύνορα ΤΣΕΧΙΑΣ, άφιξη το απόγευμα στη ΠΡΑΓΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Βραδινό φαγητό. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΡΑΓΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Μετά το πρωινό μας ξεκινούμε την ξενάγηση μας (πεζή) από το Κάστρο Χρατσάνι το ναό του Αγίου Νικολάου, τα Ανάκτορα, τον δρόμο των Αλχημιστών και τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου. Τέλος θα κατηφορίσουμε στην πέτρινη γέφυρα του Καρόλου που κοσμείται από δεκάδες αγάλματα και συνδέει την Καστρούπολη με το ιστορικό κέντρο της ΠΡΑΓΑΣ. Θα δούμε το Δημαρχείο και το Αστρονομικό ρολόι του 15ου αιώνα, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, τον γοτθικό ναό της Παναγίας Τιν, την οδό Παρίτσκα (Παρίσι) που είναι ο πιο ακριβός δρόμος της πόλης, την Εβραϊκή Συναγωγή, το Μέγαρο Μουσικής, τον Πύργο της Πυρίτιδας, την πλατεία Βεντσελάς από όπου ξεκίνησε η Βελούδινη επανάσταση. Ελεύθερο πρόγραμμα στους εκδρομείς. Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία παράσταση Μαύρου θεάτρου στην πόλη όπου γεννήθηκε το συγκεκριμένο είδος τέχνης. Βραδινό φαγητό. διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΡΑΓΑ – ΔΡΕΣΔΗ - ΒΙΕΝΝΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στην ιστορική Δρέσδη, την *Φλωρεντία της Γερμανίας*, στις όχθες του ποταμού ΄Ελβα, έδρα των Πριγκηπάτων της Σαξονίας. Μεγαλοπρεπή κτίρια μπαρόκ φανερώνουν την αίγλη του παρελθόντος. Επιστροφή αργά το απόγευμα μέσω Πράγας για Βιέννη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο βραδινό στην πρωτεύουσα του βάλς. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) – ΣΕΓΚΕΤ ή ΝΟΒΙΣΑΝΤ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πανοραμική ξενάγηση στην πρωτεύουσα του μπαρόκ και της μουσικής. Θα δούμε τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, την κρατική Όπερα, το Δημαρχείο, το θέατρο της πόλης, τον Καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου, το Κοινοβούλιο, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ. Θα επισκεφθούμε ακόμα τα ανάκτορα Σενμπρούν και θα περάσουμε από τα ανάκτορα Μπελβεντέρε. Λίγος χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της ΒΙΕΝΝΗΣ. Το απόγευμα κατευθυνόμαστε νότια για ΣΕΓΚΕΤ ή ΝΟΒΙΣΑΝΤ. Άφιξη το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο βραδινό. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΣΕΓΚΕΤ ή ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την επιστροφή. Ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό, διέλευση Σερβίας και Σκοπίων άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  450.00 € κατ’ άτομο σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 190.00 €        

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5 – 12 ΕΤΩΝ 20 % ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.

Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* αστέρων.

Ημιδιατροφή (6 πρωινά + 5 δείπνα, δεν περιλαμβάνεται το δείπνο στη Βιέννη)

  • Μετακινήσεις – ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Επίσημος ξεναγός στη Βιέννη – Πράγα – Βουδαπέστη-Δρέσδη

Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας.

  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια κα ασφάλιση αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, Πύργος Δουνάβεως, Κρουαζιέρα Μολδάβα και Δούναβη – Τσιγγάνικα βιολιά, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
  • Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
  • Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
  • Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

 

 

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

 

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αμμουλιανή Αδριανούπολη »