Αμμουλιανή

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 00:00 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(22 ψήφοι)

KYΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

07.00 αναχώρηση από το γραφείο μας . Μέσω Εγνατίας οδού και αφού περάσουμε από τις λίμνες Κορώνεια και Βόλβη (υγρότοποι διεθνούς σημασίας, προστατευόμενοι από την συνθήκη RAΜSAR), φτάνουμε στον Σταυρό ένα όμορφο παραλιακό χωριό κτισμένο σε ειδυλλιακό περιβάλλον με φανταστική θέα.

Στάση για καφέ και στη συνέχεια περνώντας από την Ολυμπιάδα (παραλιακός οικισμός απλωμένος γύρω από ένα όρμο του Στρυμωνικού κόλπου), Στρατώνι (παραθαλάσσιο χωριό στον κόλπο της Ιερισσού), Ιερισσό Νέα Ρόδα φτάνουμε στην Τρυπητή απ΄όπου παίρνουμε το ferry boat για την Αμμουλιανή.

Με το λεωφορείο μαζί μας πηγαίνουμε στις Αλυκές όπου υπάρχει μια πανέμορφη αμμουδερή παραλία για μπάνιο και φαγητό. Κατόπιν φτάνουμε στο λιμάνι ( χρόνος ελεύθερος για μια μικρή βόλτα στον οικισμό) και στη συνέχεια επιβίβαση στο ferry boat και αναχώρηση για Ουρανούπολη όπου θα κάνουμε στάση για καφέ, και επιστροφή το νωρίς το βράδυ στην Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

Τιμή συμμετοχής 30.00 ευρώ το άτομο 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • Τα εισιτήρια του ferry boat μαζί και το λεωφορείο
  • ΦΠΑ
velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr