Αδριανούπολη

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 00:00 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(27 ψήφοι)

Από 13 εως 15 Σεπτεμβρίου 

1η μέρα:

Αναχώρηση στις 07.00 . Μέσω Εγνατίας οδού και κάνοντας στάση καθ΄ οδόν για καφέ, θα φτάσουμε στα σύνορα γέφυρας Κήπων. Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων στάση για λίγη ώρα στο κατάστημα με τα αφορολόγητα. Στη συνέχεια μέσω Κεσσάνης και αφού περάσουμε μια όμορφη διαδρομή στην Ανατολική θράκη θα φτάσουμε στην Αδριανούπολη. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος να χαρείτε τις ανέσεις του, ή στο μεγάλο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε την πρώτη πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την Αδριανούπολη ( EDIRNE). Αξίζει σ’ αυτήν την πόλη να δει κανείς το πιο ωραίο έργο της Ισλαμικής αρχιτεκτονικής , το Τζαμί Σελημιγιέ, έργο του Τούρκου αρχιτέκτονα Σινάν, ο οποίος έδειξε όλη την δεξιοτεχνία του. Ο τρούλος του έχει διάμετρο 31,28 μ και θεωρείται μεγαλύτερος και από αυτόν της Αγ.Σοφιάς. Χρόνος ελεύθερος για καφέ, και περιήγηση στην κλειστή αγορά που βρίσκεται στην περιοχή του τζαμιού. Ακόμα θα δούμε το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι δημιούργημα του 16ου αιώνα και που σήμερα λειτουργεί ως ξενοδοχείο, το τέμενος Έσκι Τζαμί του 15ου αιώνα , το Μπεζεστένι, το Δημαρχείο , το συγκρότημα Κουλιγιέ Μπεγιαζήτ και το μουσείο Υγείας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Κάραγατς για να επισκεφθούμε τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων όπου στάθμευε κάποτε το Όριεντ Εξπρές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Φαγητό ατομικά. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:

Πρωινό και. αναχώρηση για την επιστροφή. Περνώντας από τα σύνορα των Καστανεών

Θα κάνουμε το οδοιπορικό στον νομό Έβρου. Πρώτη μας στάση στην Ορεστιάδα, την όμορφη πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη ανάπτυξη. Περνώντας περιφερειακά από το Διδυμότειχο και δίπλα από τον ΄Εβρο ποταμό φθάνουμε στο Σουφλί την πόλη του μεταξιού. Θα επισκεφθούμε το μουσείο μεταξιού και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο. Συνεχίζουμε για το Δάσος της Δαδιάς μοναδικό βιότοπο αρπακτικών πουλιών. Στάση στην Αλεξανδρούπολη για καφέ και μέσω Εγνατίας οδού κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 130,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 60,00 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο RYS 5 αστέρων
  • Πρωινό στo ξενοδοχείο σε μπουφέ
  • Μετακινήσεις – ξεναγήσεις- περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρο συνοδό.
  • Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕI :

Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Ταξιδεύετε με διαβατήριο νέου τύπου η αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  1. Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
  1. Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
  1. Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

 

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη - Δρέσδη Πάτμος »