Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 00:00 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Από 22 έως 25 Νοεμβρίου

ΒΡΑΔΥΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (630χλμ)

Αναχώρηση στις 21.00 από το γραφείο μας .Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων, τελωνειακός έλεγχος και χρόνος ελεύθερος στα αφορολόγητα είδη .Συνεχίζουμε την διαδρομή μας στην ανατολική Θράκη ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά και φτάνουμε το πρωί στην Κωνσταντινούπολη.

2η μέρα:ΑΓΙΑΣΜΑ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ- ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη και επίσκεψη στο ιερό Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί ),όπου θα δούμε τους τάφους των Πατριαρχών .Στη συνέχεια επίσκεψη στην σκεπαστή αγορά με τα 4000 καταστήματα το παζάρι Καπαλί Τσαρσί. Εκεί μέσα θα βρούμε αμέτρητα προϊόντα όπως δερμάτινα είδη, ρούχα, χρυσαφικά , αναμνηστικά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο ,τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ σας προσφέρουμε νυχτερινή περιήγηση με το λεωφορείο.Θα δούμε τη γέφυρα του Γαλατά, τα ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ, το γήπεδο Μπεσίκτας και θα φτάσουμε στην πρώτη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Διαν/ση.

3η μέρα: ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στα εντυπωσιακά ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ, νεότερη κατοικία των σουλτάνων και διοικητικό κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατοριας, σε στυλ μπαρόκ ,μεγαλοπρεπή με εξαιρετική πολυτέλεια. Έπειτα προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου .Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο,την ελικτή στήλη των Δελφών, την γερμανική κρήνη του 1898, την στήλη του Κωνσταντίνου , το μπλέ τζαμί ,την Βυζαντινή υπόγεια δεξαμενή του Ιουστινιανού και θα καταλήξουμε στον Ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας, την περίφημη Αγία Σοφία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με ανατολίτικους χορούς και τραγούδια.Διανυκτέρευση.      

4η μέρα: ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ –ΒΛΑΧΕΡΝΑ-ISTANBUL FORUM ΕΝΥΔΡΕΙΟ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το οικουμενικό πατριαρχείο στο Φανάρι .Συνεχίζουμε για την Μονή των Βλαχερνών όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά το 626 μ.Χ Ο Ακάθιστος Ύμνοςστην Υπερμάχω Θεοτόκο ως ευχαριστία για την σωτηρία της Πόλης από τους

Αβάρους. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Istanbul forum , ένα από τα πιο σύγχρονα εμπορικά κέντρα της Κωνσταντινούπολης, όπου θα επισκεφθούμε το Aquarium όπου εκτίθενται πάνω από 10000 διαφορετικά είδη θαλάσσιας ζωής. Άπο κει παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Αφού περάσουμε τα σύνορα φθάνουμε στην Κατερίνη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

    • 115 ΕΥΡΩ HOTEL         LAMARTINE 4* -TAXIM SQUARE

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + 35% στην τιμή κατ’ άτομο

Παιδιά από 4-12 ετών 15% έκπτωση στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Δύο διανυκτερεύσεις .
  • Πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις.
  • Επίσημος ξεναγός - αρχηγός.
  • Ασφάλιση αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους & μουσεία, την κρουαζιέρα στο Βόσπορο, επιπλέον γεύματα & ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό..

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑΕΓΓΡΑΦΑ: ταυτότητανέουτύπουήδιαβατήριονέουτύπου

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι θέσεις στο πούλμαν θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ανά ημέρα.

Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος,εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

Η επικύρωση των θέσεων γίνεται κατόπιν προκαταβολής του 30%

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr