Λουτρά Πόζαρ - Π. Άγιος Αθανάσιος - Καταρράκτες Έδεσσας

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 00:00 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(27 ψήφοι)

Ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Αναχώρηση 08.00 για τα Λουτρά Πόζαρ, ένα ιδανικό περιβάλλον θεραπείας στα θερμά ιαματικά νερά. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο στο καταπράσινο τοπίο ή να κάνετε μπάνιο. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό Άγιο Αθανάσιο ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Ελλάδος στους πρόποδες του Βόρρα ( Καϊμακτσαλάν ). Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στα όμορφα σοκάκια του οικισμού και για φαγητό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Έδεσσα. Πρώτα θα θαυμάσουμε τον μεγάλο καταρράκτη με το νερό να πέφτει από ύψος 70 μέτρων περίπου. Θα περπατήσουμε στο όμορφο ιστορικό κέντρο με τους όμορφους πεζοδρόμους και τα γραφικά καφέ. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και καφέ. Επιστροφή το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 18,00 € κατ’ άτομο

Παιδιά εως 12 ετών       12.00 €

ΠΑΡΟΧΕΣ

  1. Μεταφορά με πούλμαν.
  2. ΦΠΑ
  3. Αρχηγό συνοδό του γραφείου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Το πρόγραμμα της εκδρομής όταν χρειάζεται διαμορφώνεται ανάλογα με τις συνθήκες πάντα προς όφελος των εκδρομέων
  • Η ημερήσια εκδρομή δεν πρέπει να ξεπερνά το 12ωρο, βάσει της τελευταίας ταξιδιωτικής οδηγίας του υπουργείου μεταφορών και ανάπτυξης.
velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr