Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 08:16 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

24 έως 27 Δεκεμβρίου

3 έως 6 Ιανουαρίου

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Συγκέντρωση ώρα 06:00 στο γραφείο μας και αναχώρηση. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθ’ όδόν δια μέσου Εγνατίας οδού φθάνουμε στα σύνορα Κήπων πάνω στον Έβρο ποταμό. Τελωνειακός έλεγχος. Είσοδος στην Τουρκία (Ανατολική Θράκη) και συνεχίζουμε για Κωνσταντινούπολη (4 ώρες περίπου) αφού κάνουμε μία στάση στη Ραιδεστό. Άφιξη το απόγευμα στην Πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, ελεύθερο βραδινό για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την επίσημη ξενάγηση, περιήγηση μας στη Βασιλεύουσα. Θα επισκεφθούμε Βυζαντινές εκκλησίες, την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί όπου βρισκονται οι τάφοι των Πατριαρχών και των μεγάλων ευεργετών. Θα διανύσουμε ένα μεγάλο τμήμα της θάλασσας του Μαρμαρά για να επισκεφθούμε την Αγιά Σοφιά, ανυπέρβλητο σύμβολο του Βυζαντίου και τον Βυζαντινό Ιππόδρομο . Φαγητό εξ' ιδίων και συνεχίζουμε για να κάνουμε (προαιρετικά) την κρουαζιέρα στο Βόσπορο μέχρι τα Θεραπειά. Επιστροφή, ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με ανατολίτικους χορούς και οριεντάλ πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Ασιατική πλευρά αφού περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που ενώνει την ΕΥΡΩΠΗ με την ΑΣΙΑ. Θα φτάσουμε μέχρι την Χαλκιδώνα και θα έχουμε λίγο χρόνο ελεύθερο για καφέ.  Επιστροφή στην πόλη και μετάβαση στην γνωστή μας αγορά του Καπανλί Τσαρσί, ένα κτίσμα 2.000 τ.μ. με 4.000 μαγαζιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινό ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Παναγία την Ευαγγελίστρια Προπόδων Ταταύλων και τον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου. Θα επισκεφθούμε το ναό της Παναγίας των Βλαχερνών και στη συνέχεια αναχώρηση για Κατερίνη δια μέσου Ραιδεστού. Διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε για Κατερίνη (Εγνατία Οδός) κάνοντας καθ’ οδόν τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

195.00 € (κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:   90,00 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6 – 12 ΕΤΩΝ 15% ΕΚΠΤΩΣΗ στο δίκλινο δωμάτιο των γονιών

Περιλαμβάνει:

 1. Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
 2. Τρεις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* αστέρων Sup. στην περιοχή ΤΑΞΙΜ.
 3. Πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 4. Περιηγήσεις – ξεναγήσεις.
 5. Επίσημος ξεναγός - αρχηγός.
 6. Ασφάλιση αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
 7. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Τα επιπλέον γεύματα –ποτά, εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, προαιρετικές εκδηλώσεις, εισιτήρια ferry boat για Βόσπορο καθώς και ότι δεν αναγράφετε ρητά στο πρόγραμμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 1. Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
 2. Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
 3. Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
 4. Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

 

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

 

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr