Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Φανάρι

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 08:16 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Από 28 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Στις 05.00 αναχώρηση από το γραφείο μας. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθ’ όδόν δια μέσου Εγνατίας οδού φθάνουμε στα σύνορα Κήπων πάνω στον Έβρο ποταμό. Τελωνειακός έλεγχος. Είσοδος στην Τουρκία (Ανατολική Θράκη) και συνεχίζουμε για Κωνσταντινούπολη (4 ώρες περίπου) αφού κάνουμε μία στάση στη Ραιδεστό (περιφερειακά ). Άφιξη το απόγευμα στην Πόλη. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ και του Πέραν. Ελεύθερο βραδινό. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Ασιατική πλευρά αφού περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που ενώνει την ΕΥΡΩΠΗ με την ΑΣΙΑ απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα του Βοσπόρου και της πόλης. Θα δούμε τις όμορφες γειτονιές, τις πολύ μεγάλες οικοδομές που κτίζονται, την παραλία του BOSTANCI . Φαγητό ατομικά. Επιστροφή στην πόλη και μετάβαση στην γνωστή μας αγορά του Καπαλί Τσαρσί, ένα κτίσμα 2.000 τ.μ. με 4.000 μαγαζιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινό ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Αναχώρηση για την επίσημη ξενάγηση, περιήγηση μας στη Βασιλεύουσα. Θα επισκεφθούμε Βυζαντινές εκκλησίες, την Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά της, τα βυζαντινά τείχη, την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί και τους τάφους των Πατριαρχών. Θα διανύσουμε ένα μεγάλο τμήμα της θάλασσας του Μαρμαρά για να επισκεφθούμε την Αγιά Σοφιά, ανυπέρβλητο σύμβολο του Βυζαντίου, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, και την βυζαντινή δεξαμενή. Φαγητό εξ' ιδίων και συνεχίζουμε για να κάνουμε (προαιρετικά) την κρουαζιέρα στο Βόσπορο, όπου θα θαυμάσουμε την Ευρωπαική πλευρά της Πόλης και τις άλλοτε ακμάζουσες ελληνικές συνοικίες , και την Ασιατική πλευρά με τα όμορφα σπίτια και τις επαύλεις. Επιστροφή, ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με ανατολίτικους χορούς και οριεντάλ πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφθούμε και να προσκυνήσουμε τον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό της Παναγίας των Βλαχερνών. Στη συνέχεια αναχώρηση για Κατερίνη δια μέσου Ραιδεστού. Διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε για Κατερίνη (Εγνατία Οδός) κάνοντας καθ’ οδόν τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:175.00 € σε ξενοδοχείο 4* superior( κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο) κεντρικό , περιοχή Ταξίμ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 80,00 €

Παιδιά από 4-12 ετών 15% έκπτωση στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  1. Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  2. Τρεις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* αστέρων Sup στην φυλασσόμενη περιοχή στην πλατεία Ταξίμ.
  3. Πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  4. Περιηγήσεις – ξεναγήσεις.
  5. Επίσημος ξεναγός - αρχηγός.
  6. Ασφάλιση αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
  7. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους & μουσεία, την κρουαζιέρα στο Βόσπορο, επιπλέον γεύματα & ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό..

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο νέου τύπου

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

Η επικύρωση των θέσεων γίνεται κατόπιν προκαταβολής του 30%

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άγιοι Τόποι Οχρίδα - Στρούγκα - Μοναστήρι »