Φλώρινα – Πρέσπες – Καστοριά

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 08:16 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 7 Οκτωβρίου

07.00 αναχώρηση από   το γραφείο μας και στην συνέχεια μέσω Εγνατίας οδού φθάνουμε στο Αμύνταιο όπου θα κάνουμε μια μικρή στάση για καφέ. Επόμενος προορισμός είναι οι Πρέσπες όπου θα φτάσουμε μέσω Πισοδερίου. Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα ένας πανέμορφος υδροβιότοπος της χώρας μας.

Θα επισκεφθούμε το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου στην μικρή Πρέσπα περνώντας από μια μικρή πλωτή γέφυρα και θα δούμε τα ερείπια του ναού Βασιλικού ρυθμού. Στη συνέχεια πηγαίνουμε στον παραδοσιακό οικισμό Ψαράδες ,το μοναδικό ελληνικό χωριό στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας με αξιόλογα δείγματα λιθόκτιστης μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής. Φαγητό σε επιλεγμένο εστιατόριο όπου θα γευτούμε τοπικές σπεσιαλιτέ.

Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για Καστοριά μια όμορφη πόλη κτισμένη στις όχθες της λίμνης με τα περίφημα αρχοντικά. Θα επισκεφθούμε τη Μονή της Παναγίας της Μαυριώτισσας ( 12ος αιώνας ) εάν έχουμε χρόνο , και αφού απολαύσουμε τον καφέ μας στη λίμνη αναχωρούμε για την επιστροφή, άφιξη το απόγευμα στην Κατερίνη.

Τιμή συμμετοχής: 20 €

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • ΦΠΑ
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας
velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σικελία - Ελληνόφωνα χωριά Βουδαπέστη - Βιέννη »