Τήνος

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 08:59 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)

Παρασκευή 21 Ιουνίου 

Αναχώρηση κάθε Παρασκευή βράδυ όλο το καλοκαίρι

1η μέρα:

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 23:00΄. Ολονύκτιο ταξίδι με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους.

2η μέρα:

Μετά από μία θαλάσσια διαδρομή στα γαλανά νερά του Αιγαίου (3½-4 ώρες), άφιξη στο νησί. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Φαγητό ατομικά. Νωρίς το απόγευμα ξεκινάμε για την περιήγηση του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (θα δούμε το Ησυχαστήριο, το ναό της Αγίας Σοφίας, την κάρα της και την έκθεση εργοχείρων). Κατόπιν περνάμε από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάμπος, Καρδιανή, Ιστέρνια και φθάνουμε στο μεγαλύτερο και το πιο όμορφο, τον Πύργο. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι και το εργαστήρι του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το μουσείο των Τηνίων καλλιτεχνών. Τελευταία μας στάση στο χωριό Πάνορμο. Μικρή στάση στην γραφική παραλία και επιστροφή στη Χώρα. Βραδινό ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Ευαγγελίστρια της Τήνου, το ναό της Μεγαλόχαρης. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας. Αργότερα αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες διοργανώνεται προαιρετική εκδρομή για Σύρο ή Μύκονο. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή αργά το απόγευμα στην Τήνο. Βραδινό ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

μέρα:

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς στη Χώρα για μια τελευταία βόλτα στα στενά σοκάκια με τα γραφικά σπίτια. Νωρίς το μεσημέρι μετάβαση στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο. Απόπλους για ΡΑΦΗΝΑ. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την επιστροφή μας κάνοντας καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ.

TΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (κατ’ άτομο σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια):

α) 165,00σε ενοικιαζόμενα δωμάτια χωρίς πρωινό

β) 180,00 € HOTEL OCEANIS Ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ

γ) 190,00 € HOTEL FAVIE SUZANNE Ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ

δ)   210,00€ HOTEL ONAR DELUXE Ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: Aνάλογα με το ξενοδοχείο προτίμησης

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 612 ΕΤΩΝ 10% έκπτωση στο δίκλινο δωμάτιο των γονιών τους και γίνεται τρίκλινο.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

clip_image002.gif       Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα (το πούλμαν συνοδεύει το γκρουπ και στην Τήνο, χωρίς οι επιβάτες να ταλαιπωρούνται με την μεταφορά των αποσκευών στο φέρυ–μπωτ).

clip_image002.gif       2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο επιλεγμένο από το γραφείο μας (όλα τα δωμάτια με air condition, ψυγείο, τηλεόραση).

clip_image003.gif       2 πρωινά ( μόνο στο ξενοδοχείο )

clip_image003.gif       Εισιτήρια φέρρυ–μπωτ ΡΑΦΗΝΑ–ΤΗΝΟΣ–ΡΑΦΗΝΑ σε τουριστική θέση (συμβατικό πλοίο).

clip_image003.gif       Αρχηγό–συνοδό του γραφείου μας.

clip_image003.gif       Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.

clip_image003.gif       Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, προαιρετικές εκδρομές (εκδρομή στη Σύρο ή στη Μύκονο) καθώς και το φόρο διαμονής που πληρώνεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο ή στα δωμάτια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες, χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό, πάντα προς όφελος των εκδρομέων.
  • Στα τρίκλινα δωμάτια το τρίτο κρεβάτι είναι συνήθως πρόσθετη κλίνη (ράντσο), επειδή στα πιο πολλά ξενοδοχεία δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια από κατασκευής.
  • Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

 

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

 

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λιχαδονήσια Σκιάθος »