Οχρίδα - Στρούγκα - Μοναστήρι

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 08:59 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(14 ψήφοι)

 

ΑΠΟ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΟΧΡΙΔΑ  

Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07:00. Αναχώρηση μέσω Βέροιας και Εγνατίας οδού για Φλώρινα (στάση για καφέ στο Αμύνταιο). Άφιξη στα σύνορα Νίκης, έλεγχος διαβατηρίων, στάση στο κατάστημα με τα αφορολόγητα. Επόμενη στάση στο Μοναστήρι όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Συνεχίζουμε για την Οχρίδα περνώντας από μία θαυμάσια διαδρομή. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλης για μία πρώτη γνωριμία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΟΧΡΙΔΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την περιήγηση της πανέμορφης πόλης. Θα επισκεφθούμε τις βυζαντινές εκκλησίες της Αγίας Σοφίας, του Αγ. Κλήμη και θα δούμε το αρχαίο θέατρο. Θα περπατήσουμε στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια με τα πολλά μαγαζιά ειδών λαϊκής τέχνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύμα, ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ (10ος αιώνας με Βυζαντινές τοιχογραφίες) διασχίζοντας το δρόμο δίπλα στη λίμνη. Από τον εξώστη του μοναστηριού φαίνεται και η Αλβανική πόλη Πόγραδετς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.   Δείπνο. Διασκέδαση στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΟΧΡΙΔΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να γνωρίσουμε την Στρούγκα. Θα δούμε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας όπου είναι συγκεντρωμένα ζώα και πτηνά της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για αγορά αναμνηστικών και ειδών λαϊκής τέχνης. Γεύμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την επιστροφή. Στάση για καφέ στην Φλώρινα και το βράδυ άφιξη στη Κατερίνη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 135 € κατ’ άτομο σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 40 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6 – 12 ΕΤΩΝ 85 € ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

   

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.

Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* αστέρων.

Πλήρης διατροφή (2 πρωινά, 2 γεύματα, 2 δείπνα).

Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας.

Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.

Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Ποτά, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία καθώς επίσης και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, αν οι συνθήκες το επιβάλλουν ή θεωρήσει, κατά τη γνώση και κρίση του, ότι αυτό θα είναι προς όφελος των εκδρομέων.
  • Στα τρίκλινα δωμάτια το τρίτο κρεβάτι είναι συνήθως πρόσθετη κλίνη επειδή στα πιο πολλά ξενοδοχεία δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια από κατασκευής.
  • Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
  • Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.  

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

 

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

 

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr