Τρίκαλα – Πύλη – Ελάτη – Περτούλι - Νεραϊδοχώρι

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 08:59 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Ημερήσια εκδρομή | Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 

07.00 Αναχώρηση από Κατερίνη, μέσω Τεμπών στάση για καφέ άφιξη στην όμορφη κωμόπολη της Πύλης. Στάση στο ξακουστό μονότοξο πέτρινο γεφύρι έξω από την Πύλη, ένα από τα παλαιότερα γεφύρια που συνδέουν την Ήπειρο με τη Θεσσαλία. Μετά από ολιγόλεπτη θαυμάσια διαδρομή φθάνουμε στην Ελάτη ένα από τα ωραιότερα ορεινά χωριά των Τρικάλων στην οροσειρά της Πίνδου, στάση 40 λεπτών για να γνωρίσουμε το όμορφο χωριό και να αγοράσουμε τοπικά προϊόντα. Συνεχίζοντας ο δρόμος μας οδηγεί στο φημισμένο Περτούλι 1150 μέτρα υψόμετρο όπου 4 χιλιόμετρα έξω από το χωριό υπάρχει το χιονοδρομικό κέντρο όπου κάθε χρόνο προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Στο Περτούλι υπάρχουν και τα πανεπιστημιακά κτίρια όπου οι φοιτητές κάνουν την πρακτική τους. Στο τέλος της διαδρομής μας φθάνουμε στο όμορφο Νεραϊδοχώρι όπου θα πάρουμε το μεσημεριανό μας απολαμβάνοντας τις ντόπιες σπεσιαλιτέ. Αργά το απόγευμα αναχωρούμε για τα Τρίκαλα μια από τις πιο όμορφες Ελληνικές επαρχιακές πόλεις. Στάση στο κέντρο όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στην Κατερίνη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20€

Παιδιά έως 12 ετών: 15€

 

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας

Αρχηγό συνοδό του γραφείου

ΦΠΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το πρόγραμμα της εκδρομής όταν χρειάζεται διαμορφώνεται ανάλογα με τις συνθήκες πάντα προς όφελος των εκδρομέων.

Η ημερήσια εκδρομή δεν πρέπει να ξεπερνά το 12ωρο, βάσει της τελευταίας ταξιδιωτικής οδηγίας του υπουργείου μεταφορών και ανάπτυξης.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος Νυμφαίο - Καστοριά »