Ναύπλιο – Βύτινα – Δημητσάνα – Λεβίδι - Πόρος

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 09:04 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

1η μέρα Μ. Παρασκευή 26/4 ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΤΟΛΟ

07.00 αναχώρηση από το γραφείο μας. Μέσω εθνικής οδού και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε αργά το απόγευμα στο Ναύπλιο (Τολό). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Βραδινό φαγητό με νηστίσιμα, και αναχώρηση για να παρακολουθήσουμε την ακολουθία και περιφορά του Επιταφίου, που γίνεται με παραδοσιακό τρόπο στην παραλία του Τολού. Διαν/ση.

 

2η μέρα Μ. Σάββατο 27/4 ΤΟΛΟ ( ΝΑΥΠΛΙΟ )- ΠΟΡΟΣ

Πρωινό αναχώρηση για το γραφικό και ιστορικό Πόρο, γνωστό από τον ελληνικό κινηματογράφο .Μετά από μια θαυμάσια διαδρομή θα φτάσουμε στο Γαλατά όπου και πάρουμε το καϊκάκι για να περάσουμε στον Πόρο. Αφού κάνουμε την βόλτα μας με το καραβάκι στο καταπράσινο νησί, θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στην παραλία για φαγητό νηστίσιμα ( προαιρετικά) και γνωριμία με το νησί. Επιστροφή το απόγευμα στο νησί και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Αναστάσεως στο γραφικό Ναύπλιο στην πλατεία Συντάγματος. Ακολουθεί το αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μεγειρίτσα και άλλα εδέσματα.Διαν/ση.

 

3η μέρα Κυριακή του Πάσχα 28/4 ΤΟΛΟ (ΝΑΥΠΛΙΟ) –ΒΥΤΙΝΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την παραδοσιακή Στεμνίτσα .Συνεχίζουμε για την Δημητσάναμε την επιβλητική θέα ,όπου θα έχουμε την δυνατότητα εάν είναι ανοικτό να επισκεφθούμε το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Επόμενη στάση η γραφική Βυτίνα μέσα στο πράσινο Μαίναλο σε υψόμετρο 1000 μέτρων.Το πασχαλινό μας τραπέζι θα το κάνουμε σε κάποιο ιστορικό χωριό της ορεινής Αρκαδίας ή στο Λεβίδι όπου θα κάνουμε την τελευταία μας στάση.Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ βόλτα στο ιστορικό Ναύπλιο.

 

4η μέρα Δευτέρα 29/4 ΝΑΥΠΛΙΟ -ΠΑΛΑΜΙΔΙ

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και αναχώρηση για το ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου .Θα ξεκινήσουμε με το Παλαμίδι και θα κατεβούμε στην παλιά πόλη .Θα δούμε τα φράγκικα ,ενετικά και τουρκικά κτίρια. Θα θαυμάσουμε το αναστηλωμένο κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων,το Δημαρχείο ,την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα και Αγ. Γεωργίου .Προαιρετικά για όσους θέλουν ελεύθερο πρόγραμμα για γνωριμία με την πόλη .Αφεθείτεστην μαγεία του Ναυπλίου, περιπλανηθείτε στα στενά γύρω από την πλατεία Συντάγματος με φόντο τον θαλασσόπυργο Μπούρτζι. Φαγητό ατομικά. Συνεχίζουμε για τον Ισθμό της Κορίνθου .Στάση για καφέ και αφού περάσουμε από Ελευσίνα και μέσω Αττικής οδού φθάνουμε στην Κατερίνη τις βραδινές ώρες.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   248.00 ευρώ   το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 60.00 ευρώ

ΠΑΙΔΙΑ 4-12 ΕΤΏΝ 200.00 ευρώ   στο δίκλινο των γονέων

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

 1. Μεταφορές περιηγήσεις με ιδιόκτητο πούλμαν του γραφείου μας
 2. Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
 3. Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ
 4. Ημιδιατροφή       (Μ. Παρασκευή βράδυ μπουφέ με νηστίσιμα, Μ. Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο, Κυριακή του Πάσχα Πασχαλινό γεύμα).
 5. Λαμπάδα, τσουρέκι, κόκκινο αυγό, τσιπουράκι.
 6. Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας.
 7. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτικής στους εκδρομείς κάτω των 75 ετών
 8. ΦΠΑ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ότι αναφέρεται σαν προτεινόμενο ή προαιρετικό

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 1. Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
 2. Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
 3. Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

 

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

 

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr