Ξάνθη – Πόρτο Λάγος - Καβάλα

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 09:04 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου

Αναχώρηση στις 07.00 μέσω Εγνατίας οδού. Πρώτη στάση για καφέ καθ’ οδόν. Συνεχίζουμε για το Πόρτο Λάγος ένα ψαροχώρι κτισμένο επάνω στη στενή χερσόννησο που χωρίζει τη Λίμνη Βιστωνίδα από τη θάλασσα. Εκεί θα επισκεφθούμε τη μονή του Αγίου Νικολάου, αγιορείτικο μετόχι, κτισμένη σε νησίδα μέσα στη λίμνη, τη συνδέει με τη στεριά ξύλινη γέφυρα, και την εκκλησία της Παντάνασσας.

Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας Επόμενη στάση μας, η Ξάνθη, «Αρχόντισα της Θράκης» όπως την αποκαλούν. Θα επισκεφθούμε (προαιρετικά) την παλιά πόλη, κτισμένη αμφιθεατρικά στα τέλη του 19ου αρχές 20ου αιώνα. Θα δούμε τα γραφικά στενά σοκάκια και αξιόλογα δείγματα λαικής αρχιτεκτονικής. Τα παλαιότερα οικοδομήματα είναι κτισμένα από τεχνίτες της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Θα δούμε το κτίριο Ορφανίδη όπου στεγάζεται το Δημαρχείο, το παλιό ρολόι και άλλα. Φαγητό ατομικά. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την Καβάλα.

Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Αναχώρηση για την επιστροφή γεμάτοι από υπέροχες εικόνες.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   20 Ευρώ το άτομο

Παιδιά 4-12 ετών 10.00 Ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με πολυτελές ιδιόκτητο πούλμαν
  • ΦΠΑ
  • Δεν περιλαμβάνει αρχηγό – ξεναγό. Χρέη εκτελεί ο οδηγός και ο αρχηγός του συλλόγου ή του σωματείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η ημερήσια εκδρομή δεν πρέπει να ξεπερνά το 13ωρο, βάσει της τελευταίας ταξιδιωτικής οδηγίας του υπουργείου μεταφορών και ΕΕ.

Το πρόγραμμα της εκδρομής όταν χρειάζεται διαμορφώνεται σε συνεννόηση του αρχηγού με τον οδηγό.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βουδαπέστη - Βιέννη Με την ΑΕΚ στο Μόναχο »