Οχρίδα – Κορυτσά

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 09:04 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Από 26 έως 29 Δεκεμβρίου

 

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΟΧΡΙΔΑ  

Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07:00. Αναχώρηση μέσω Βέροιας και Εγνατίας οδού (στάση για καφέ στο Αμύνταιο). Άφιξη στα σύνορα Νίκης, έλεγχος διαβατηρίων, στάση στο κατάστημα με τα αφορολόγητα. Επόμενη στάση στο Μοναστήρι όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Συνεχίζουμε για την Οχρίδα περνώντας από μία θαυμάσια διαδρομή. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλης για μία πρώτη γνωριμία, να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια με τα πολλά καταστήματα λαικής τέχνης.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΟΧΡΙΔΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την περιήγηση της πανέμορφης πόλης. Θα επισκεφθούμε τις βυζαντινές εκκλησίες της Αγίας Σοφίας, του Αγ. Κλήμη και θα δούμε το αρχαίο θέατρο και τα τείχη του Σαμουήλ. Ακολούθως πέρνωντας το δρόμο δίπλα στη λίμνη θα επισκεφθούμε την πόλη Στρούγκα όπου βρίσκεται το μουσείο Φυσικής ιστορίας με ζώα από την πανίδα της περιοχής Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύμα, ξεκούραση. Το απόγευμα θα κατεβούμε στο κέντρο της πόλης όπου θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας μπροστά στη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.   Δείπνο με γλέντι. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΟΧΡΙΔΑ

Πρωινό και επίσκεψη στο Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες στη νότια πλευρά της Λίμνης, κτισμένο το 10ο αιώνα σε μια περιοχή που ήταν ολόκληρη έδρα της Ελληνοορθόδοξης Αρχιεπισκοπής. Από τον εξώστη του μοναστηριού θα δούμε την Αλβανική πόλη Πόγραδετς. Γεύμα ξεκούραση ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ δείπνο διαν/ση.

4η μέρα ΟΧΡΙΔΑ- ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ –ΚΟΡΙΤΣΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τα σύνορα Σκοπίων Αλβανίας. Μετά τους απαραίτητους ελέγχους άφιξη στο Πόγραδετς. Μια όμορφη πόλη κτισμένη στην όχθη της λίμνης Οχρίδας. Γνωριμία με την πόλη στάση για καφέ και συνεχίζουμε για την Κοριτσά. Τα πανέμορφα ελληνικά αρχοντικά, τα Ιταλικά κτίρια του μεσοπόλεμου, τις παλαιές εργατικές κατοικίες σοβιετικού τύπου, το άφθονο πράσινο, δεντροστοιχίες εξαφανίζουν οποιεσδήποτε αμφιβολίες στην απόφαση μας να συμμετέχουμε σε αυτήν την εκδρομή. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον Ορθόδοξο Μητροπολιτικό ναό ο οποίος ανακαινίστηκε από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Αλβανίας κ. Αναστάσιο. Φαγητό

ατομικά και αναχώρηση για Κατερίνη από τα σύνορα της Κρυσταλοπηγής. Άφιξη το βράδυ μέσω Εγνατίας οδού.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 185,00 ευρώ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

Παιδιά από 2 – 12 ετών στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων έκπτωση 30% και έχει όλες τις παροχές

Διαφορά μονόκλινου : 70.00 ευρώ

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 1. Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
 2. Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
 3. Πλήρη διατροφή.(3 πρωινά 3 μεσημεριανά και 3 βραδινά)
 4. Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο με ζωντανή μουσική
 5. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
 6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 7. Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους σε μουσεία , αρχαιολογικούς χώρους, ποτά φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό .

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, αν οι συνθήκες το επιβάλλουν ή θεωρήσει, κατά τη γνώση και κρίση του, ότι αυτό θα είναι προς όφελος των εκδρομέων.
 • Στα τρίκλινα δωμάτια το τρίτο κρεβάτι είναι συνήθως πρόσθετη κλίνη επειδή στα πιο πολλά ξενοδοχεία δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια από κατασκευής.
 • Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
 • Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

 

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ονειρούπολη - Δράμα Τρίκαλα - Μύλος των ξωτικών »