Βελιγράδι - Νόβισαντ

ΑΠΟ  24 ΕΩΣ 27 Δεκεμβρίου  

 

1η  ΜΕΡΑ: ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση στις 05:00 π.μ. από το γραφείο μας. Διέλευση από τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη στο Βελιγράδι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την όμορφη πόλη και το γραφικό κέντρο της. Δείπνο. διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινό και αναχώρηση για την πανοραμική ξενάγηση του Βελιγραδίου. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τίτο, αφιερωμένο στο μεγαλύτερο ηγέτη, τον Άγιο Σάββα (μεγαλύτερος χριστιανικός ναός των Βαλκανίων), το Κοινοβούλιο κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής, το Δημαρχείο, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, τη νέα πόλη και θα καταλήξουμε στο Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Περίπατος στο φρούριο για να θαυμάσουμε την πανέμορφη θέα. Το απόγευμα ελεύθεροι. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με πάμπολλα καταστήματα για φθηνές και ποιοτικές αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Νόβισαντ πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα, την << Αθήνα της Σερβίας >> όπως την αποκαλούν. Άφιξη και περιήγηση. Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobotan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ προαιρετική έξοδος στην Σκανταρλίγια, μία από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες και δείπνο με μουσική (τσιγγάνικα βιολιά και παλαιά Σέρβικα τραγούδια).

4η ΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινό, και αναχωρούμε για να επισκεφτούμε την πόλη Νίς  γενέτειρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Σύντομη γνωριμία με την πόλη  και στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη μας με καθοδόν στάσεις για ξεκούραση και φαγητό. Άφιξη το βράδυ στην Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής:  215€ κατ΄άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

Μονόκλινο: 275€

Παιδιά 4-12 ετών 10% έκπτωση στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI :

 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* αστέρων
 • Ημιδιατροφή καθημερινά (3 πρωινά & 3 δείπνα )
 • Μετακινήσεις – ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Έμπειρο συνοδό       του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης
 • Η εκδρομή στο Νόβισαντ
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI :

Είσοδοι  μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, φόρο διαμονής, ο οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

 • Ταξιδεύετε με διαβατήριο νέου τύπου ή αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες
 • Παιδιά κάτω των 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 • Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με τον έναν γονέα πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση από τον δεύτερο γονέα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 1. Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
 2. Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
 3. Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
 4. Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

Η επικύρωση των θέσεων γίνεται κατόπιν προκαταβολής του 30%

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.