Αδριανούπολη

ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

1η μέρα:

Αναχώρηση στις 06.00 από το γραφείο μας. Μέσω Εγνατίας οδού και κάνοντας στάση καθ’ οδόν για καφέ, θα φτάσουμε στην Ορεστιάδα αφού περάσουμε από το Διδυμότειχο και το Σουφλί περιφερειακά. Χρόνος ελεύθερος για λίγη ξεκούραση και φαγητό (προαιρετικά) στην όμορφη πόλη. Συνεχίζουμε για τα σύνορα Καστανέων, όπου μετά τον έλεγχο θα περάσουμε στην Τουρκία, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Αδριανούπολη, τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε την πρώτη πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την Αδριανούπολη ( EDIRNE). Αξίζει σ’ αυτήν την πόλη να δει κανείς το πιο ωραίο έργο της Ισλαμικής αρχιτεκτονικής, το Τζαμί Σελημιγιέ, έργο του Τούρκου αρχιτέκτονα Σινάν, ο οποίος έδειξε όλη την δεξιοτεχνία του. Ο τρούλος του έχει διάμετρο 31,28 μ και θεωρείται μεγαλύτερος και από αυτόν της Αγ. Σοφιάς. Χρόνος ελεύθερος για καφέ, και περιήγηση στην κλειστή αγορά που βρίσκεται στην περιοχή του τζαμιού. Ακόμα θα δούμε το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι δημιούργημα του 16ου αιώνα και που σήμερα λειτουργεί ως ξενοδοχείο, το τέμενος Έσκι Τζαμί του 15ου αιώνα , το Μπεζεστένι, το Δημαρχείο, το συγκρότημα Κουλιγιέ Μπεγιαζήτ και το μουσείο Υγείας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Κάραγατς για να επισκεφθούμε τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων όπου στάθμευε κάποτε το Όριεντ Εξπρές. Φαγητό ατομικά. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση των εκδρομέων στο κέντρο της πόλης και το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή. Περνώντας από τα σύνορα, φθάνουμε στο Σουφλί όπου θα κάνουμε μία μικρή στάση. Όσοι θέλουν μπορούν να ψωνίσουν τα γνήσια και καλής ποιότητας μεταξωτά. Αναχώρηση για Κατερίνη κάνοντας καθοδόν τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  65€ κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 10 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 12 Ετών έκπτωση 15% στο δίκλινο των γονέων

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.

Διαμονή στο ξενοδοχείο SULTAN 3* αστέρων.

Πρωινό στo ξενοδοχείο.

Μετακινήσεις – ξεναγήσεις –περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Έμπειρο συνοδό.

Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.

Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕI :

Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Ταξιδεύετε με διαβατήριο νέου τύπου η αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.

Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Ακύρωση δήλωσης συμμετοχής έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νυμφαίο - Καστοριά Γύρος Λίμνης Πλαστήρα »