Ακτή του Ήλιου - Μαύρη Θάλασσα

ΒΑΡΝΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 29 ΜΑΙΟΥ

1η μέρα Κατερίνη - Νέσεμπαρ

Αναχώρηση ώρα 06.00 από το γραφείο μας για τα σύνορα Ορμένιο του Ν.΄Εβρου, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Φαγητό το μεσημέρι στην Ορεστιάδα. Αφού περάσουμε τα Εληνοβουλγαρικά σύνορα, και δια μέσου SVILEGRAD φτάνουμε στο δημοφιλές θέρετρο Ακτή του ΄Ηλιου που βρίσκεται μεταξύ της βαλκανικής οροσειράς και της αρχαίας πόλης NESEBAR. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο Διαν/ση.

2η μέρα Νέσεμπαρ- Βάρνα- Αλατζά μοναστήρι

Πρωινό σε μπουφέ και ξεκινάμε τη μέρα μας με επίσκεψη στη Μεσήμβρια, μια πλούσια πόλη μουσείο με πλήθος ιστορικών μνημείων, και η UNESCO την συμπεριέλαβε στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς το 1983. συνεχίζουμε για την Βάρνα. Διανύοντας μία θαυμάσια καταπράσινη διαδρομή και αφού διασχίσουμε την πόλη θα συνεχίσουμε για το Αλατζά μοναστήρι. Ένα καταπληκτικό μοναστήρι του 5ου αιώνα κτισμένο ολόκληρο μέσα σε βράχο. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στη Βάρνα όπου θα θαυμάσουμε την πλατεία, την όπερα, την μητρόπολη της πόλης και τέλος θα επισκεφθούμε το 2ο μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης, με το ναυτικό μουσείο, το ενυδρείο και το show δελφινιών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο διανυκτέρευση.

3η μέρα Βάρνα – Μπουργκάς – Σωζόπολη - Φιλιππούπολη

Πρωινό σε μπουφέ και αναχώρηση για τις πόλεις που ίδρυσαν ΄Ελληνες, με πρώτο σταθμό στην Αγχίαλο όπου θα επισκεφθούμε την Μονή του Αγίου Γεωργίου με εξαιρετικά σπάνιες εικόνες. Συνεχίζουμε για την Σωζόπολη, μια πόλη που φημιζόταν στην αρχαιότητα για τις εμπορικές δραστηριότητες, στην οποία ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων είναι Ελληνικής καταγωγής. Στη συνέχεια επιστροφή στο Μπουργκάς ή Πύργο, σημαντικό εμπορικό βιομηχανικό πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο. Θα επισκεφθούμε τη Μητρόπολη, και τον ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ο Πύργος είναι γενέτειρα του μεγάλου μας ποιητή Κώστα Βάρναλη. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την Φιλιππούπολη, άφιξη, Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο διανυκτέρευση.

4η μέρα Φιλιππούπολη - Κατερίνη

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη θα επισκεφθούμε την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης το σπίτι του Λαμαρτίνου και το Ρωμαικό θέατρο, χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή και με ενδιάμεσες στάσεις καθ΄οδόν θα φτάσουμε το βράδυ στην Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής     190.00 ευρώ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

Διαφορά μονόκλινου 60.00 ευρώ

Παιδιά από 2 εως 12 ετών έκπτωση 10% στο δωμάτιο των γονέων

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας
  • 1 διανυκτέρευση στο Νέσεμπαρ, 1 διανυκτέρευση στη Βάρνα και 1 διανυκτέρευση στη Φιλιππούπολη.
  • Ημιδιατροφή (3 πρωινά και 3 βραδινά)
  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις με επίσημο ξεναγό
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβανονται

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.

Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Ακύρωση έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.