Εκδρομή στη Ζάκυνθο

ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

1η ΜΕΡΑ:ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Αναχώρηση στις 07.00 π.μ από το γραφείο μας για την Κυλλήνη, κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση διαμέσου Μπράλου –Ιτέας -- Ναυπάκτου και περνώντας την μεγαλύτερη γέφυρα της Ευρώπης το Ρίο-Αντίρριο που ενώνει την Στερεά Ελλάδα με την Πελοπόννησο, άφιξη στο λιμάνι . Επιβίβαση στο πλοίο, και μετά από μια διαδρομή δύο περίπου ωρών άφιξη στο νησί, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την περιοχή. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ –ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ –ΝΑΥΑΓΙΟ -ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ –ΛΑΓΑΝΑΣ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για τη βόρεια πλευρά του νησιού και το παραθαλάσσιο χωριό του Αγ.Νικολάου, όπου θα έχουμε χρόνο για προαιρετική μίνι κρουαζιέρα 1 ώρας στις φημισμένες γαλάζιες σπηλιές. Οι γαλάζιες σπηλιές έχουν πάρει το όνομα τους από το χρώμα του νερού που είναι πολύ έντονο και αντανακλάται στους τοίχους των σπηλιών .Ανακαλύφθηκαν το 1897 και κάθε χρόνο προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες .Αποτελούνται από διαδοχικούς θαλάμους που καταλήγουν στη Μεγάλη και Μικρή σπηλιά .Θα συνεχίσουμε με μια πανοραμική διαδρομή μέχρι την παραλία του Ναυαγίου. Θα σταματήσουμε σε ένα σημείο από το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε τη μοναδική θέα της παραλίας από ψηλά. Συνεχίζουμε, περνώντας από τα χωριά Μαριές και Έξω Χώρα και διερχόμαστε από το χωριό Μαχαιράδο όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας και Τιμόθεου μια από τις ομορφότερες εκκλησίες του νησιού. Τελευταίο πέρασμα για σήμερα ο Λαγανάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ: ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ-ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΠΟΧΑΛΗ

Πρωινό και ξεκινάμε τη μέρα μας με επίσκεψη στο ξακουστό λόφο του Στράνη πάνω από την πόλη της Ζακύνθου , εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο και τους ελεύθερους Πολιορκημένους .Στη συνέχεια θα πάμε σε μια από τις παλαιότερες γειτονιές της πόλης τη Μπόχαλη. Η θέα είναι μαγευτική και θα θαυμάσουμε την πόλη αλλά και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, το λιμάνι, το Αργάσι και τον κόλπο του Λαγανά. Ακόμη θα προσκυνήσουμε στο ναό του Άγιου Διονυσίου όπου φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, Προστάτη του νησιού. Επιστροφή στην πόλη για βραδινή βόλτα .Προαιρετική διασκέδαση, διαν/ση.

4η ΜΕΡΑ:ΚΥΛΛΗΝΗ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινό και κατευθυνόμαστε στο κέντρο της Ζακύνθου. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθούμε το Μεταβυζαντινό Μουσείο Δ. Σολωμού και επιφανών Ζακυνθινών. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Κυλλήνη. Συνεχίζουμε για Πάτρα και επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν φτάνουμε το βράδυ στην Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 225,00€ κατ’άτομο σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ : 15% έκπτωση

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 60.00 €

 

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο ZAKYNTHOS HOTEL 4* στο Ακρωτήρι.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και επιστροφή.
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο.
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
  • ΦΠΑ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ποτά , φιλοδωρήματα, φόρος διαμονής ό οποίος πληρώνεται επι τόπου στο ξενοδοχείο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με προσθήκη πτυσσόμενου κρεβατιού

 

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες χωρίς να παραλήψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων.