Καρπενήσι - Παναγία Προυσιώτισσα

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 09:12 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Διήμερη εκδρομή | 26 - 27 Ιανουαρίου 

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αναχώρηση ώρα 07:30 από το γραφείο μας .Κάνοντας καθ’οδόν τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην ιστορική Μονή Αγάθωνος. Άφιξη, προσκύνημα. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Καρπενήσι δια μέσου μιας εκπληκτικής διαδρομής, μαγευτικής θέας, καθαρή ατμόσφαιρα, μέσα στις κατάφυτες από καστανιές, πλατανιές, καρυδιές, έλατα εκτάσεις. Άφιξη αργά το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο βραδινό (προαιρετική διασκέδαση). Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 24 / 9 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΠΡΟΥΣΟΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρωινό μας στο γραφικό και ιστορικό Καρπενήσι αναχωρούμε για τον Προυσό όπου θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Προυσσιώτισας. Ταξιδεύοντας δίπλα στον ποταμό ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗ ανάμεσα σε πανέμορφες χαράδρες και υπέροχα φαράγγια, φωλιασμένο από το 829 μέσα σ’ έναν κάθετο βράχο και την θαυματουργή εικόνα. Κατά την επιστροφή θα κάνουμε στάση στο ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ για να επισκεφθούμε τον τάφο του ήρωα της επανάστασης ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ και στη συνέχεια θα καταλήξουμε για γεύμα στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Χρόνος ελεύθερος μετά το φαγητό και γνωριμία με την φιλόξενη πρωτεύουσα της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ. Όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν την μαρμαρόστρωτη πλατεία με τον ανδριάντα του Μάρκου Μπότσαρη και τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Τριάδος που είναι και η Μητρόπολη. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την επιστροφή μας κάνοντας καθ’ οδόν τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 60 € κατ’ άτομο σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 25 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4 – 12 ΕΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10 % ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο από το γραφείο μας.
  • Πρωινό.
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Φ.Π.Α.
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος πάντα προς όφελος των εκδρομέων χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λουτρά Πόζαρ - Έδεσσα - Βέροια Μπάνσκο »