Μακρυνίτσα - Βόλος

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 09:12 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(17 ψήφοι)

Ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 

08:00 αναχώρηση από το γραφείο μας. Κάνοντας καθ΄οδόν μια στάση για καφέ, φτάνουμε στην Μακρυνίτσα, απλωμένη αμφιθεατρικά σε κατάφυτη πλαγιά του Πηλίου, διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός, φημίζεται για την εξαίρετη αρχιτεκτονική φυσιογνωμία της και την υπέροχη θέα στο Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο. Οι εκκλησίες, οι πύργοι και τα αρχοντικά, τα παραδοσιακά σπίτια, τα καλντερίμια, οι κρήνες, τα γεφύρια συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο, με τρεχούμενα νερά.

Το μεσημέρι θα βρεθούμε στο Βόλο. Σύγχρονη πόλη με ξεχωριστή γοητεία, κτισμένη στο μυχό του Παγασητικού κόλπου. Η καλή ρυμοτομία, τα νεοκλασικά κτίρια, τα πάρκα και οι χώροι πρασίνου δίνουν ιδιαίτερο χρώμα στην πόλη.  Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τον περίπατο μας στην πανέμορφη παραλιακή λεωφόρο με τα δεκάδες καφέ αλλά και τα φημισμένα τσιπουράδικα. Στη συνέχεια αναχώρηση για την επιστροφή μας. Άφιξη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20 Ευρώ

Παιδιά εως 12 ετών   10 Ευρώ

 

Περιλαμβάνει

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου
  • ΦΠΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: .

  • Το πρόγραμμα της εκδρομής διαμορφώνεται ανάλογα με τις συνθήκες χωρίς να παραληφθεί τίποτα από αυτό.
  • Η ημερήσια εκδρομή δεν πρέπει να ξεπερνά το 12ωρο, βάσει της τελευταίας οδηγίας του υπουργείου μεταφορών και ανάπτυξης.
velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr