Απόκριες στην Αθήνα - Πάτρα

Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 09:12 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Από 9 έως 11 Μαρτίου

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ– ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 και με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη στην Αθήνα και με το πούλμαν περιήγηση στην πρωτεύουσα όπου θα δούμε τα σημαντικότερα σημεία την Πλατεία Συντάγματος, την Βουλή, τις Στήλες του Ολυμπίου Διός. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και το βράδυ βόλτα στο Μοναστηράκι ή στην Πλάκα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: καρναβάλι στην ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάτρα. Άφιξη και επίσκεψη στον Άγιο Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε την παρέλαση με το πλούσιο πρόγραμμα, το ξέφρενο και τρελό καρναβάλι της πόλης, το οποίο είναι το εντυπωσιακότερο της χώρας μας. Το βράδυ επιστροφή στην Αθήνα. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση με επίσημο ξεναγό στο νέο υπερσύχρονο μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Αναχώρηση και στάση στη Θήβα για να παρακολουθήσουμε το έθιμο του “Βλάχικου Γάμου”. Χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη το βράδυ στη Κατερίνη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120 € κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 50 €

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 10 % ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 1. Μεταφορές με ιδιόκτητο πούλμαν του γραφείου μας .
 2. 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
 3. Πρωινό στο ξενοδοχείο.
 4. Περιηγήσεις και μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα και την ξενάγηση στο μουσείο  της Ακρόπολης και στο βράχο της Ακρόπολης.
 5. Επίσημος ξεναγός.
 6. Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας.
 7. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 8. ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 1. Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
 2. Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
 3. Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

 

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

 

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr