Σόφια - Φιλιππούπολη

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 09:12 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(14 ψήφοι)

Από 23 έως 25 Νοεμβρίου

 

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ – ΣΟΦΙΑ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας το πρωί 06:30 και αναχώρηση. Διέλευση από τα σύνορα Προμαχώνα, στάση στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε μέσω Σαντάνσκι για το ιστορικό Μοναστήρι Ρίλας. Επίσκεψη, προσκύνημα στο Ναό και το μουσείο και αναχώρηση για Σόφια. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για λίγη ξεκούραση. Βραδινό φαγητό και θα κάνουμε (προαιρετικά όσοι θέλουν) την πρώτη μας γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη (Plovdiv). Πρόκειται για μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου την οποία έκτισε ο βασιλιάς Φίλιππος Β΄ και απλώνεται σε επτά λόφους. Περιήγηση πεζή στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, το Ρωμαϊκό θέατρο, το σπίτι του Λαμαρτίνου. Ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της όμορφης πόλης που την διασχίζει ο Έβρος ποταμός (Μαρίτσα). Επιστροφή στην Σόφια. Ξεκούραση δείπνο και προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΣΟΦΙΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βουλγαρικής πρωτεύουσας που είναι χτισμένη στις πλαγιές του όρους Βίτοσα. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevsky, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, τον ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα. Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης (φαγητό προαιρετικά). Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την επιστροφή μας. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   140 € κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 60€

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6-12 ΕΤΩΝ: 100€ στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 1. Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
 2. Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* αστέρων στη Σόφια Novotel ή παρόμοιο.
 3. Ημιδιατροφή (2 πρωινά και 2 βραδινά).
 4. Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 5. Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας.
 6. Ελληνόφωνο ξεναγό.
 7. Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
 8. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, καθώς και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
 • Η ημερήσια απασχόληση του οδηγού δεν πρέπει να ξεπερνά το 13ωρο, βάσει της τελευταίας ταξιδιωτικής οδηγίας του υπουργείου μεταφορών και ΕΕ.
 • Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
 • Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
 • Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

 

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

 

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νυμφαίο - Φλώρινα Αδριανούπολη - Θράκη »