Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά σε Σόφια και Φιλιππούπολη

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 09:12 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(15 ψήφοι)

Από 24 έως 26 Δεκεμβρίου 

 

1Η ΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 07.00 από το γραφείο μας. Διέλευση από σύνορα Προμαχώνα, στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών ( DUTY FREE ). Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι της Ρίλλας ( εάν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες ) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, όπως το μεσαιωνικό πύργο του Χρέλου, την εκκλησία της Αναλήψεως και το παρεκκλήσι της Μεταμορφώσεως. Άφιξη στη Σόφια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ χριστουγεννιάτικο γλέντι, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

 

2Η ΜΕΡΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για την Φιλιππούπολη, την πόλη που ίδρυσε ο Βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος Β΄ και που βρίσκεται χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου. Στην περιήγηση μας θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό μουσείο, το σπίτι του Λαμαρτίνου, το αρχαίο θέατρο και την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης. Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης. Γεύμα ατομικά. Το απόγευμα επιστροφή στη Σόφια. Δείπνο. Προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ :

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση της Σόφιας. Θα δούμε την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τα Ρωμαϊκά Μνημεία, τον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ, τη Βουλή και την Πανεπιστημιούπολη. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση των εκδρομέων για αγορά και φαγητό ατομικά. Το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή Διέλευση από Προμαχώνα, άφιξη το βράδυ στην Κατερίνη.

                       ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

145.00 € κατ΄άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ     50.00 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4-12 ΕΤΩΝ : ΕΚΠΤΩΣΗ 30 % στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  

 • Τις μεταφορές με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
 • Δύο διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
 • Ημιδιατροφή.
 • Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο    

           πρόγραμμα

 • Τοπικό ελληνόφωνα ξεναγό.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ποτά, φιλοδωρήματα καθώς και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 1. Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.
 2. Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.
 3. Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογή της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.
 4. Υπήκοοι άλλων χωρών που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το τουριστικό γραφείο. Τυχόν μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών σας εγγράφων δε δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής σας στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών τελών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

 

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

 

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βελιγράδι - Νόβισαντ Αδριανούπολη - Θράκη »