Νότια Πίνδος

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 09:14 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Πύλη (Ι.Μ. Βισσαριών – Πόρτα Παναγία – Ελάτη – Περτούλι (Νεραϊδοχώρι) – Τρίκαλα

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Αναχώρηση 07.30. Δια μέσω εθνικής οδού και κάνοντας την πρώτη μας στάση στην περιοχή Λάρισας, ανηφορίζουμε προς το όρος Κόζιακα στην Πύλη (είσοδος εμπόρων και ταξιδευτών προς Ήπειρο ).   Θα δούμε δύο αρχιτεκτονικούς θησαυρούς, το πέτρινο γεφύρι και την εκκλησία της Πόρτα Παναγιάς και θα προσκυνήσουμε στην Ι.Μ Βησσαρίων, Μητροπολίτη Λάρισας, τον οποίο ανακύρηξαν το 1514 Άγιο και πολιούχο της Πόλης. Συνεχίζουμε για Ελάτη σε υψόμετρο 920μ. που αποτελεί τον πιο κοσμοπολίτικο παραθεριστικό προορισμό της ευρύτερης περιοχής. Μετά την Ελάτη o δρόμος συνεχίζει για το Περτούλι. Στάση στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου για καφέ αντικρίζοντας τις επίπεδες εκτάσεις και τα περίφημα λειβάδια του Περτουλίου. Επόμενη στάση για φαγητό στο γραφικό Νεραϊδοχώρι στην γραφική και ιστορική ταβέρνα του Νιαβή με παραδοσιακά φαγητά στη γάστρα. Αργά το απόγευμα ξεκινάμε για την επιστροφή κάνοντας την τελευταία στάση στα Τρίκαλα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20,00 € ΚΑΤΆΤΟΜΟ

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 15€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με πούλμαν

ΦΠΑ

Αρχηγό συνοδό του γραφείου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το πρόγραμμα της εκδρομής όταν χρειάζεται διαμορφώνεται ανάλογα με τις συνθήκες πάντα προς όφελος των εκδρομέων

Η ημερήσια εκδρομή δεν πρέπει να ξεπερνά το 12ωρο, βάσει της τελευταίας ταξιδιωτικής οδηγίας του υπουργείου μεταφορών και ανάπτυξης.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γύρος Λίμνης Πλαστήρα